Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne haragudj, de őszinte leszek. Nekem mind a cipő, mind ez a farmer külön-külön is k*rvás, így együtt pedig már igénytelen útszéli l*tyós (mert hiába k*rvás mindkettő, de még így se illenek össze)...
24F
könyörgöm, ez egy szimpla farmer + magassarkú! mit kell ezen eldönteni? vagy talán többet kellene foglalkozni a belsővel...;)
H^^
'szerintem a farmerhez nem illik magassarkú.. Mivel a cipő kihívó és a farmer sportos'
látszik, hogy NEKED nincs stílusod... imádom kombinálni a bőrdzsekit koktélruhával, farmer nadrághoz elegáns felsőt stb
így egy nagyon különleges, vagány összeállítást lehet kapni.
sima farmerrel (ami nem szakadt) jobban nézne amúgy ki.
" imádom kombinálni a bőrdzsekit koktélruhával, farmer nadrághoz elegáns felsőt stb
így egy nagyon különleges, vagány összeállítást lehet kapni. "
hát ezek annyira különleges összeállítások, hogy minden 2. r.ibancon ilyen cuccok vannak :D
"igen csak az van nem telik jobbra."
Az, hogy tömeglány vagy-e, nem a pénztől függ. A márkás szarok is ugyan ilyen igénytelenek.
'hát ezek annyira különleges összeállítások, hogy minden 2. r.ibancon ilyen cuccok vannak :D'
rib*nc te vagy, és anyukád jól van?
akkor ezek szerint az összes színősznő, énekesnő, aki így jelenik meg díjkiosztókon stb-in, akkor rongyok, vagy mi?
gondolom TE nem tudsz öltözni.
23:40
tudom, ezt csak azért írtam mert miért kell leszólni, ha nekem tetszik a szakadt farmer is..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!