Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30. 36, 17/f!
ne itt irigykedj, hogy neked az égvilágon senkid sincs, és nem tudsz randizni menni, és szerintem minden nő ri*anc.
ha szerinted mindenki az, akkor veled van a gond.
de gondolom te az alternatívos kislányokat szereted, akiknek a stílusuk (?) egyenlő a nullával.
"ebből látszik mekkora az agyi szinted......"
Én csak ilyen p*csákkal beszélek így, neked viszont az öltözködésed mutatja, hogy mekkora p*csa vagy, azt pedig mindenki látja...
"ne itt irigykedj, hogy neked az égvilágon senkid sincs, és nem tudsz randizni menni, és szerintem minden nő ri*anc."
De imádom az ilyeneket, akik az amcsi tinifilmes szituációkra építik a valóságot. ;D
'De imádom az ilyeneket, akik az amcsi tinifilmes szituációkra építik a valóságot. ;D'
te tisztában van vele, miket írsz? Hogyan jönnek ide az amcsi filmek? -.-
13:25 :D annyira okos ember vagy :DD az öltözködésemből sikerült leszűrnöd, hogy pi*csa vagyok :D hát ez jóóóó :DDDDDDDDDDDD
akkor legyen ahogy gondolod ;) gondolom azért beszélsz így a "p*csákkal" mert neked sose lehet szép csajod :D és irigykedsz :D (ez természetesen nem magamra értem, hogy irigykedsz csak hogy tisztázzuk, csak az írásodból azt veszem le, hogy vagy nem volt még csajod vagy a szép lányok mindig lekoppintanak :D )
"(ez természetesen nem magamra értem, hogy irigykedsz csak hogy tisztázzuk, csak az írásodból azt veszem le, hogy vagy nem volt még csajod vagy a szép lányok mindig lekoppintanak :D )"
kedves kérdező, szomorúan kell közölnöm, hogy s*gget csináltál a szádból :D te a magánéletét állapítod meg valakinek az írásából! ez zseniális :DDD
"az öltözködésemből sikerült leszűrnöd, hogy pi*csa vagyok"
Igen, az megmutatja valakiről, hogy milyen ember, ahogy öltözködik. És itt nem a ruhák áráról, hanem a kinézetéről van sző...
Ki mondta, hogy nem vagy egy "szürke kisegér"? A mai lányok durván 2/3-a ilyen r*banc...
"gondolom azért beszélsz így a "p*csákkal" mert neked sose lehet szép csajod :D és irigykedsz :D (ez természetesen nem magamra értem, hogy irigykedsz csak hogy tisztázzuk, csak az írásodból azt veszem le, hogy vagy nem volt még csajod vagy a szép lányok mindig lekoppintanak :D )"
Tudod én vagyok az, akinek nem nehéz "csajozni", mert bunkó módon vagyok őszinte azzal, aki azt érdemli, és pont ezt szeretik bennem az érett lányok...
igen kedves válaszoló mivel te így állsz a dolgokhoz úgyhogy, gondoltam megközelítem a te szemszögedből, hogy mennyire ostobán hangzik ha valakit ruhája alapján titulálsz p*csának :D tehát akkor én meg levonok az írásodból következtetést , hogy soha nem lehet szép csajod :)
további kellemes napot! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!