Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gáz ha az első randira borostásan, vagy akár szakállasan megyek? Igy szerintem sokkal férfiasabbnak nézek ki.
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 22:32
4/11 anonim válasza:
Amennyiben lány vagy a szakál az sokkal jobb
5/11 anonim válasza:
Gáz Asterix!
De ha az utcán röhögő emberekkel találkozól miközben azt harsongják: "jé, Yeti", ne csodálkozzázzá wazzeg!
6/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és 29 éves. Szóval nem néz majd ezért igénytelennek, vagy olyannak aki nem törődik a külsejével?
2010. júl. 25. 23:28
8/11 anonim válasza:
Ha van borostád akkor az olyan kanos...tudod? Láccik hogy van benned tesztoszteron!!! Én imádom a borostááát XD
10/11 anonim válasza:
Utolsó....te a főnöknőm vagy?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!