Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?
Fura, de jó látni, hogy vannak még ilyen lányok (kedves utolsó).
Elolvasva a kommenteket, úgy nagyjából 90%-ban egyet értek veled.
Amúgy meg, okos és egyben szép nőt, amely nem foglalt nagyon nehéz találni szerintem.
A kérdésre válaszolva pedig azt mondanám, hogy én igazából úgy vagyok vele, hogyha úgy adja az alkalom, akkor megszólítok én akárkit, nem mindenkihez úgy megyek oda, hogy most te leszel a gyerekeim anyja stb..
üdv20f
# 51
Köszi, én is nagyon örülök, hogy van még normálisan fiú, akinek van szeme. :)
Istenem ennyi irigy csajt már :D
53 - a felsoroltak közül hol látsz te szarrá szolizott bőrűt? Mert az itt kezdődik:
És a rúzsa meg szájfénye... hát ki érdekeeeeel? :D
Ezért szebbek nektek az átlagos csajok. Mert ti ilyen paraméterek alapján döntitek el ahogy látom (rúzs, ruha, szájfény). A férfiak 99%-a LESZ*RJA az ilyen marhaságokat, a test meg az arc számít :D
Felesleges ezen vitázni... :) Mindenkinek más az ízlése. Egy nő pedig természetesen máshogy értelmezi a tökéletes női külsőt mint egy férfi.
Amúgy azok közül a képek közül amiket te linkeltél 74%-os, nekem a 4. 5. és 6. tetszik. Szépek.
De azért engedd meg, hogy nekem ne ők legyenek az ideáljaim. Nekem egész életemben a szőke lányok voltak az ideáljaim. Minél világosabb szőke haj, annál vonzóbb. Számomra. No emg minél hosszabb. És nagyon teszek rá, hogy póthaj vagy saját.
A világos szájfény pedig nagyon szexi tud lenni. Szerintem.
Egyébként rettentő kíváncsi lennék, ha készítenénk egy közvélemény kutatást vajon melyik csajok tetszenének jobban a férfiaknak. Az én általam linkeltek vagy a tieid. :) Persze nem itt a gyakorin, mert itt fenemód mindenkinek a túlsúlyos átlagcsajok az ideál. Nem mintha lenne ezzel bármi gondom, de nem hiszem hogy ez nem kellő képpen reprezentatív eredmény lenne. Mondjuk utcán, a hétköznapi járó-kelők között készített felmérés lenne az igazi :D
Hát elég szomorú lenne, ha egy szőke szilikonmacára gerjedne mindenki...:D
Na Ő szép szerintem, és az alakja is sokkal jobban ott van a szeren, mint a másik válaszoló által linkelt szilikonmacáknak.:)
én a 20:54-es képeire szavazok, nem azt mondom, hogy a 19:58as képein ronda nők vannak, de nekem max az első meg z utolsó jön be valamennyire...
Lehet kövezni, ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!