Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

Fura, de jó látni, hogy vannak még ilyen lányok (kedves utolsó).

Elolvasva a kommenteket, úgy nagyjából 90%-ban egyet értek veled.

Amúgy meg, okos és egyben szép nőt, amely nem foglalt nagyon nehéz találni szerintem.

A kérdésre válaszolva pedig azt mondanám, hogy én igazából úgy vagyok vele, hogyha úgy adja az alkalom, akkor megszólítok én akárkit, nem mindenkihez úgy megyek oda, hogy most te leszel a gyerekeim anyja stb..

üdv20f

2012. ápr. 29. 21:18
 52/61 anonim ***** válasza:
amiket linkeltél 74%-os teljesen átlagos csajok, amiket az előző srác azok bombázók :P
2012. ápr. 29. 21:45
 53/61 anonim ***** válasza:
Hogyne...:D Attól lesz valaki bombázó, hogy kiszőkíti a haját, felfújatja a mellét, és igénytelen, ótvar világos szájfényt/rúzst hord, ami kb egy évtizede nem is divat. Jah, és szénné szolizza magát, és ócska cuccokban villantja mindenét.:D Persze. Világos.XD
2012. ápr. 29. 22:07
 54/61 anonim ***** válasza:

# 51

Köszi, én is nagyon örülök, hogy van még normálisan fiú, akinek van szeme. :)

2012. ápr. 29. 22:20
 55/61 anonim ***** válasza:
Az 1,5,7 egyáltalán nem jön be...
2012. ápr. 29. 22:22
 56/61 anonim ***** válasza:

Istenem ennyi irigy csajt már :D

53 - a felsoroltak közül hol látsz te szarrá szolizott bőrűt? Mert az itt kezdődik:

[link]

És a rúzsa meg szájfénye... hát ki érdekeeeeel? :D

Ezért szebbek nektek az átlagos csajok. Mert ti ilyen paraméterek alapján döntitek el ahogy látom (rúzs, ruha, szájfény). A férfiak 99%-a LESZ*RJA az ilyen marhaságokat, a test meg az arc számít :D

2012. ápr. 29. 22:28
 57/61 anonim ***** válasza:

Felesleges ezen vitázni... :) Mindenkinek más az ízlése. Egy nő pedig természetesen máshogy értelmezi a tökéletes női külsőt mint egy férfi.

Amúgy azok közül a képek közül amiket te linkeltél 74%-os, nekem a 4. 5. és 6. tetszik. Szépek.

De azért engedd meg, hogy nekem ne ők legyenek az ideáljaim. Nekem egész életemben a szőke lányok voltak az ideáljaim. Minél világosabb szőke haj, annál vonzóbb. Számomra. No emg minél hosszabb. És nagyon teszek rá, hogy póthaj vagy saját.

A világos szájfény pedig nagyon szexi tud lenni. Szerintem.

Egyébként rettentő kíváncsi lennék, ha készítenénk egy közvélemény kutatást vajon melyik csajok tetszenének jobban a férfiaknak. Az én általam linkeltek vagy a tieid. :) Persze nem itt a gyakorin, mert itt fenemód mindenkinek a túlsúlyos átlagcsajok az ideál. Nem mintha lenne ezzel bármi gondom, de nem hiszem hogy ez nem kellő képpen reprezentatív eredmény lenne. Mondjuk utcán, a hétköznapi járó-kelők között készített felmérés lenne az igazi :D

2012. ápr. 29. 22:50
 58/61 anonim ***** válasza:

Hát elég szomorú lenne, ha egy szőke szilikonmacára gerjedne mindenki...:D

[link]

Na Ő szép szerintem, és az alakja is sokkal jobban ott van a szeren, mint a másik válaszoló által linkelt szilikonmacáknak.:)

2012. ápr. 30. 00:10
 59/61 anonim ***** válasza:

én a 20:54-es képeire szavazok, nem azt mondom, hogy a 19:58as képein ronda nők vannak, de nekem max az első meg z utolsó jön be valamennyire...

Lehet kövezni, ez van

2012. ápr. 30. 00:19
 60/61 anonim válasza:
Mert sajnos az ilyen többsége bunkó és ha nem tetszel neki elküld a pics.ba!
2012. júl. 4. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!