Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy olyan lányt megszólítani akivel nem is beszélek?
Figyu alapvetően 3 lehetőséged van!
1 tökös gyerek vagy odamész és megmondod neki, hogy kíváncsi vagy rá szeretnéd megismerni, gyere el ide vagy oda
2, besz@ri vagy és a tesójával közölteted vele, hogy bejössz neki……. ha ezt választod ne is reménykedj, mert homárnak fog nézni.
3: sunyi módon félrehívod leütöd egy furkósbottal becipeled a hajánál a barlangodba , és elhinted benne a magvaid XD
jaj, ne parázzatok már ennyit!
olyan ronda vagoyk, hogy saját húgom azt mondta a külsőm miatt sosem fogok senkinek sem kelleni!
erre én azért is leszólítottam egy tök idegen lányt és simán elbeszélgettem vele és még az elérhetőségét is megkaptam pedig a nő full 10-es bombázó
szóval bátraké a szerencse én azt mondom!
sok sikert tesó! ;)
03-25 12:24
Barátkozni akar veled, jobb ha tudod. Már ha egyáltalán valódi számot adott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!