Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?
"Utolsó: Hát nyilván ők a szebb kategória. Simán szép lányokkal tele a világ. Nem attól liba, meg ribanc valaki, hogy sminkel, műhajaz meg nőiesen öltözködik. Nem a külsőből fakad a ribancság."
Ők a szebb kategória?! Szerintem az nem NŐIES, ha valaki mindenét kiteszi ízléstelen, finoman szólva "nem úrilányos" cuccokban. A műhaj meg 10-ből 9 esetben meg egyszerűen GÁZ. A smink meg ne úgy nézzen ki, hogy vastagon agyonalapozza magát, és úgy festi ki a szemét, hogy ha lemossa a festéket, akkor másik embernek néz ki kb...:D
A nőiesség onnan fakad (öltözködés terén), hogy érti valaki, hogy hogyan kell ízlésesen, de ugyanakkor csinosan, nem csicsásan, divatosan felöltözni. Szóval nem mind1, hogy valakin egy p*csig éri farmermini van-e Mayo Chix felsővel, vagy pedig szép, fodros miniszoknya szép blúzzal. Vagyok a leggingst rövid, csilivili felsővel veszi-e fel, vagy szép, hosszú, egyszerű, finom anyagú cuccal pl.
Nem mind1 az sem, hogy valakinek derékig érő műhaja van, amiről ordít messziről, hogy nem a sajátja, vagy pedig ápolt, szépen fodrászolt, EREDETI mondjuk hátközépig érő (ami már szintén elég hosszúnak számít). Vagy esetleg jó fazonú, igényes rövid, mert ugye valakinek az áll jól.
Hát szerintem ez a jó nő kategória, akihez soha semmilyen körülmények között nem mennék oda. Ezen kb nincs az a ruha ami rosszul állna.
Én és haverjaim szoktunk lányokat leszólítani buszmegállóban, bevásárlóközpontokban, igaz egyedül még nem olyan sok lányt mertem leszólítani nyílt ismerkedési szándékkal. Azok közül is egy nagyon szép lány volt, aki minden férfinek bejönne típusba tartozik és persze foglalt volt, bár legalább ezt az egy bátor tettet meg léptem nagy nehezen haverok biztatására.
Na meg egyébként a megszólításokat nehezíti az is, hogy általában a lányok kettesben járkálnak a barátnőjükkel vagy még nagyobb csoportokban,ilyenkor szoktunk mi is haveromékkal többed magunkkal odamenni a lányokhoz.
De én egyedül ritkán merek kezdeményezni, egyszerűen nem érzem magam elég jónak főleg külsőre ezekhez a lányokhoz, akik tetszenek, pedig nem kell feltétlenül nagyon szép lányokra gondolni, nagy igényem nincs, csak arcra meg alkatra legyen vonzó. Nekem a vékony lányok jönnek be vagy az átlagosak.
Egyébként az a fura, hogy én magamat rondának látom és mégis nem egy szép vagy nekem tetsző lány szemezett velem már vagy például eddig 3 lány is hátrafordult az utcán előttem sétálva, amit el sem hittem, hogy bejöhetek valakinek is, gondoltam biztos azért néz, mert iszonyat ronda nagy orrom van, na meg magas sem vagyok ez is csak nehezíti az esélyeimet.
De haverom egyik ilyen esetemnek szemtanúja volt és szerinte bejöttem neki már azelőtt is kinézett magának, csak én nem láttam.
Amúgy csak azért írtam le ezket, hogy jobban átlásd, miért nem mer sok fiú lépni a szép lányok felé, sokszor még ha jelek is vannak akkor sem, mert kevés az önbecsülésünk, önbizalmunk és nem kaptunk elég elismerést arra vonatkozóan, hogy kellenénk mi is a lányoknak.
Én világéletemben úgy éltem, hogy a külsőm miatt sosem fogok kelleni senkienk sem, szégyellem is magam, nem szertek emberek közé menni, csúnyának tartom magam és emiatt alacsonyabbrendűnek, tudom ez betegség, próbálom bemesélni magamnak, hogy nem vagyok olyan ronda és biztatni magam, hogy cselekedjek, szólítsak le lányokat, de mostanság valamiért ismét bátortalanabb vagyok.
Tegnap lett volna egy lehetőségem, a lány is észrevett, mégsem mertem lépni, még rásem néztem inkább, csak mentem tovább.
Sajnálom a sok elszalasztott lehetőséget, de mégsem tudok lépni, nem hiszem, hogy lenne esélyem akárkinél is. :/
# 34
Én is olyasmi vagyok, csak nagyobb a mellem, kicsit keskenyebb a mellem, és vékonyabb a lábszáram.
Senkit nem ettem még meg reggelire, senkit nem bántottam, inkább én vagyok az mindig, akit megbántanak a férfiak.
Menj oda nyugodtan akármilyen nőhöz! Nem a teste teszi bunkóvá és elutasítóvá.
Akkor lehet nincsenek is nagy elvárásaim...
Hát ha még melle is lenne fúúú...
Először is : Ha visszautasítottad már őket, vagy mi akkor csak csak próbálkoznak, odamennek nem ? Másodszor Na jó feladom, miért nem megy ez nekem, miért nem tudok barátnőt találni? Nincsenek nagy igényeim, nem vagyok bunkó, nem vagyok hülye, még csak ronda sem (viszont selyemfiú se ...). Erre mégis mit kapok lássuk csak... az egyik lány olyasmit mondott régebben, hogy hát ez nem megy neki, meg hogy úgyis csak bunkó lenne, mert ilyen (magyarán menjek ahova akarok)... a másik az hááát barátilag bármikor eljönne velem bárhova.... és a legfrissebb most nem akarok belebonyolódni semmibe, meg valószínű ez lesz az utolsó szabad nyara (nekem is ... arról nem beszélve, hogy ez k.vára nem kifogás). Amikor már kezdem beleélni magam jön ez.(és körülbelül mindig azért baszogatnak haverjaim, de hát miért nem kérdezed meg tőle, hogy mi van, hát látni rajta hogy... hát marhára... ) Próbálok kedves lenni, odafigyelő, udvarias stb... de ezek nyilván olyan tulajdonságok, hogy nagyon ellenszenvesek a lányoknak....(nem beszélve arról, hogy aztán ha kell nekik valami segítség arra persze jó vagyok..., de tudok én bunkó is lenni, legalábbis nem kell hozzá sok gyakorlás) Kérdem én , mit csinálok rosszul?
Ez az én egyik nem túl régi kérdésem volt... ezt nem azért írom, hogy választ várok rá, itt és most, hanem hogy lásd, ez bizony 3 különböző visszautasítási , ha úgy tetszik variáció... És nem is csak "leszólítottam" őket, hanem már haverok szerint is "lehetett volna valami" csak hát valahogy máshogy gondolták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!