Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Látom kapom az osztást a véleményemért :D De ha már korábban prezentáltak egy képet, a saját ízlésükről, mutatok én is párat. Vegyesen.

Szóval ami a számomra a "szebb" lányokat jelenti:

[link] (Őt direkt raktam a legelejére.)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 29. 19:58
 42/61 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Igazán kifinomult HÖLGYEK...:DDDDDDDDDD
2012. ápr. 29. 20:06
 43/61 anonim ***** válasza:
Ugye-ugye? :P
2012. ápr. 29. 20:07
 44/61 anonim ***** válasza:
na igen itt kezdődik a minőség és az ilyenekhez nincs értelme odamenni :D
2012. ápr. 29. 20:11
 45/61 anonim ***** válasza:
Hát igen utolsó... Valahogy úgy ahogy mondod.
2012. ápr. 29. 20:14
 46/61 anonim ***** válasza:

Ironikusan mondtam...:D De lássuk csak...

[link]

Átlag szőke liba, jellegtelen, semmit nem juttat az eszembe, meg sem akad rajta egy olyan ember szeme, akinél lényeg az EGYÉNISÉG.

[link]

Na ő már mondható szépségesnek...:)

[link]

P*csa. Szánalmas, a SZÉPSÉGhez semmi köze, max jó 1x-2x döngetni.

[link]

TE JÓ ÉG. No comment...:DDD Bizonyára a természet alkotta.:) Csodásan ocsmány, de tényleg.

[link]

Semmi különös szintén.

[link]

Jó alak, idióta stílus, hülye p*csa (vszeg).

2012. ápr. 29. 20:23
 47/61 anonim ***** válasza:
Mintha kis irigységet éreznék szavaidban :D:D ezek közül akármelyiket leátlagosozni háááát.. hmm :D mondjuk persze női szemmel teljesen más gondolom
2012. ápr. 29. 20:31
 48/61 anonim ***** válasza:

Tiszteletben tartom a véleményed, de azért már ne is haragudj... :D Keserű írigységet érzek a szavaidban :D

Ki a sz@rt érdekel az egyéniség, meg az hogy milyen? A szépségről volt szó. Ráadásul úgy ítéled el belülről őket, hogy nem is ismered. Akkor rólad vajon mit lehetne ez alapján mondani? :D

Ha ezek közül bármelyikük szép belülről is, én életem végéig boldog lennék mellette. Ennyi a lényeg.

A másik pedig, hogy szidjátok a túlságosan kiemelt dekoltázst. Már ne is haragudj, de fiatal vagyok még, bőven nem akarok urinőt magam mellé :D (Legalábbis külsőleg)

Nekem ez a csinos. Lehet, hogy neked más, én mint mondtam tiszteletben tartom. :) De most te gyakorlatilag az ízlésről kezdtél el vitatkozni. Akkor most ez téged vajon hogy jellemez? :)

2012. ápr. 29. 20:33
 49/61 anonim ***** válasza:
azt a nagy mellű szőkét tolnám mint a lopott biciklit.
2012. ápr. 29. 20:33
 50/61 anonim ***** válasza:

Keserű irigység? :D AZ. Mások meg azzal jönnek, hogy beképzelt vagyok. Most akkor melyik? XD

Én egyikkel sem cserélnék külsőt, az egyszer szent, sokkal szebbnek érzem magam az ilyen lányoknál.

De érzékeltetem, hogy nekem, női szemmel mi a szép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 29. 20:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!