Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?
Ironikusan mondtam...:D De lássuk csak...
Átlag szőke liba, jellegtelen, semmit nem juttat az eszembe, meg sem akad rajta egy olyan ember szeme, akinél lényeg az EGYÉNISÉG.
Na ő már mondható szépségesnek...:)
P*csa. Szánalmas, a SZÉPSÉGhez semmi köze, max jó 1x-2x döngetni.
TE JÓ ÉG. No comment...:DDD Bizonyára a természet alkotta.:) Csodásan ocsmány, de tényleg.
Semmi különös szintén.
Jó alak, idióta stílus, hülye p*csa (vszeg).
Tiszteletben tartom a véleményed, de azért már ne is haragudj... :D Keserű írigységet érzek a szavaidban :D
Ki a sz@rt érdekel az egyéniség, meg az hogy milyen? A szépségről volt szó. Ráadásul úgy ítéled el belülről őket, hogy nem is ismered. Akkor rólad vajon mit lehetne ez alapján mondani? :D
Ha ezek közül bármelyikük szép belülről is, én életem végéig boldog lennék mellette. Ennyi a lényeg.
A másik pedig, hogy szidjátok a túlságosan kiemelt dekoltázst. Már ne is haragudj, de fiatal vagyok még, bőven nem akarok urinőt magam mellé :D (Legalábbis külsőleg)
Nekem ez a csinos. Lehet, hogy neked más, én mint mondtam tiszteletben tartom. :) De most te gyakorlatilag az ízlésről kezdtél el vitatkozni. Akkor most ez téged vajon hogy jellemez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!