Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorakozóhelyen a szebb lányok miért nem szemeznek velem?
Szebb lány alatt a totál átlagos szépségű normál kedves/aranyos lányokat értsétek. Egyébként nőideálom se valami nagy szám, az átlagosan szép lány testesiti meg, aki az átlagtól kicsit vagányabb és egyedibb.
Szeptemberben még azt nem tudtam, hogy tudnék táncolni egy lánnyal szorakozohelyen, most meg (önfejlesztésnek köszönhetöen) ha szemez velem egy lány (aki általában kicsivel átlag alatti szépségü) odamegyek, odahuzom, és elég hamar le is smárolom. Az átlagosan szép lányok viszont nem néznek meg. És nekem ez nagyon rossz, hogy SZÉP lányoknak nem tetszem. Persze vonzó vagyok számukra, de ahhoz kell néhány óra, hogy felmérjenek, ami társaságban simán játszik, de mivel ismerösi körömben nicnsenek lányok, ezért ez igen ritka.
pofa:
hány éves is vagy?
amúgy ne mondd nekem, h szemezel egy lánnyal, érzed, h nyeregben vagy és egyből megcsókolod... ez kinek jön be? (én tuti nem díjaznám, h egy ismeretlen fószer, még ha szimpi is, odajön és ez az első dolga... előbb talán a nevemet kérdezd meg)
akkor kiket "smárolsz le", ha nem az átlagosan szépeket? azokat, akik nem jönnek be? de azokhoz miért mész oda? kajak nem értelek
ha a képet azért toltad be, h megítéljük, a külsőddel van-e baj, válasz: nem, azzal nincs, még jóképűnek is mondanálak.
várj itt ülnek ők is, mindjárt megkérdezem tőlük...
Szerinted mi honnan a rákból tudjuk?
talán mert idióta vagy és ez sugárzik is belőled.
(onnan tudom h idióta vagy, mert értelmes ember nem tesz fel ilyen kérdést...)
mert te gyakorlatilag azt várod,hogy a csaj indítsa el az akciót.
nem kell azt megvárni.
annál próbálkozz,aki tetszik.
de ha ez nem megy még,akkor rakj fel egy piros cowboy kalapot.
tuti,hogy sokkal több bige fog rád nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!