Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen legyen az a leszólítás egy fiútól egy szórakozóhelyen, amit ti udvariasnak, nem túl tolakodónak tartotok?
tudod mennyit nyom egy jegesmedve?
pont annyit, hogy megtörje a jeget.
na jó ezt ne ez az én szövegem :D
Jössz táncolni? :D
Sose úgy kezdj egy mondatot, hogy "NEM jössz táncolni? NEM iszol valamit?"
mert ezeket le lehet úgy csapni, hogy "eltaláltad". Meg a nem szó tudat alatt negatív hatást kelt.
Bátyámmal egyszer fogadtunk, hogy be tud e csajozni a következő szöveggel: "-Szerencsés vagy!-Miért?-Mert ezt az éjszakát ingyen velem töltheted!"
A fogadást ő nyerte.Igaz 2 csaj szájonvágta, de a 3. elnevette magát és válaszolt.:D
Utolsó: ez poén! :D szerintem én is röhögnék rajta :D bár persze függ a sráctól is, hogy mennyire szimpi :)
22/L
...aztán meg ki tudja mi lenne :)
Én már csalódtam pozitívan úgy valakiben, hogy első látásra nagyon ellenszenves volt..igaz ő egy lány volt. De azóta legjobb barátnőm:) pedig azt hittem sokáig, hogy na ő az akivel soha nem tudnék egy szót se váltani :D közben lelki társak vagyunk :D
Kicsit elkanyarodtam :D szóval hívd meg egy italra kedvesen és ha értelmes a lány és nincs pasija, úgyse fog elutasítani. Aki elutasít, az meg így járt, nem őt szánta neked a sors. Fogd fel így :)
Hajrá és ügyesen! :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!