Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszólítás, illetve az ehhez való viszonyulás? 18/F
Fiúk, ti hogy szólítotok le egy lányt az utcán? Semmi bulizóhely. Esetleg egy üzlet, vagy kirakat.
Illetve lányok, nektek mi a szimpatikus ilyen téren? Mik az érdeklődést felkeltők, illetve mivel érik el hogy beszélgessetek velük?
Nálam egy a szimpatikus: aranyos legyél, vicces, magabiztos, mosolygós.
Ha emellett még bátor is vagy, nyert ügy. :)
Konkrét szituációt olyasmit tudnék írni, hogy pl. a lány nézeget valamit nagyon egy bolt polcánál, te felkapsz egy ugyanolyan terméket, vagy egy "társterméket": odamész hozzá, és; Szia, ne haragudj, hogy csak így letámadlak, de próbáltad már ezt? Szerinted milyen? Neked bevált? Vagy: Segítenél, hogy ez pontosan mit jelent rajta?
Ha aranyos, segítőkész, úgyis segíteni fog, és látni fogod rajta, hogy vevő erre.
És ilyenkor elmerülhetsz a szemében, és egyszercsak megszólalsz: Úú, mondták már neked, milyen szép a szemed? *blabla* Nem lenne kedved velem eljönni egy randira?
Vagy lehetnek még ilyen esetek kutyasétáltatás közben, (ez nagyon jó, ha ő is kutyával van), kirakat nézegetés közben (Figyelj, kíváncsi vagyok egy lány véleményére: a nővéremnek szülinapja lesz, neked tetszik az a póló? Segítenél nekem választani egyet neki?)
Ezekkel szerintem tökre nem lehet bebukni, mert ha mondom, vevő rá, akkor nem ciki, lesz belőle valami, ha meg nem, akkor meg otthagyod, azt csá. :)
Szóval, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!