Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szorakozóhelyen a szebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szorakozóhelyen a szebb lányok miért nem szemeznek velem?

Figyelt kérdés

Szebb lány alatt a totál átlagos szépségű normál kedves/aranyos lányokat értsétek. Egyébként nőideálom se valami nagy szám, az átlagosan szép lány testesiti meg, aki az átlagtól kicsit vagányabb és egyedibb.

Szeptemberben még azt nem tudtam, hogy tudnék táncolni egy lánnyal szorakozohelyen, most meg (önfejlesztésnek köszönhetöen) ha szemez velem egy lány (aki általában kicsivel átlag alatti szépségü) odamegyek, odahuzom, és elég hamar le is smárolom. Az átlagosan szép lányok viszont nem néznek meg. És nekem ez nagyon rossz, hogy SZÉP lányoknak nem tetszem. Persze vonzó vagyok számukra, de ahhoz kell néhány óra, hogy felmérjenek, ami társaságban simán játszik, de mivel ismerösi körömben nicnsenek lányok, ezért ez igen ritka.

pofa:

[link]

2012. márc. 24. 22:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
Lehet alacsony vagy, nincs egyedi stílusod....nem vagy csúnya, de tök átlagos vagy, az ilyenekkel Dunát lehet rekeszteni, nem túl egyedi, de ezt ne vedd magadra. De a kérdés, meg abból ítélve, hogy felnyomod ide a képed nem túl sok IQ-ra vagy k***a nagy kétségbeesésre utal. Meg milyen már, hogy "persze vonzó vagyok számukra", meg ez az odahúzom lesmárolom...már bocs de ez szánalmas. Meditálj. Peace
2012. márc. 25. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem értem miért írják sokan, hogy idióta vagy, szerintem teljesen rendben vagy, így kell ezt csinálni.

Én azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem szemeznek velem a lányok a discóban, sőt senkivel nem szemeznek, csak bambán néznek maguk elé vagy a földre vagy egy másik csajjal táncolnak (amúgy ezt sem értem, hogy minek..). Pedig a lányok, akik "normális" körülmények között ismertek meg, mind azt mondják, hogy jóképű vagyok.

Nem baj, még próbálkozni fogok más diszkókban, kocsmákban, táncos pubokban, hátha egyszer szerencsém lesz. Amúgy mennyire életképes az elképzelésem, hogy az lenne a normális, hogy a lányok nyitva tartják a szemüket, egyedül táncolnak, nem barátnőkkel körbefalazva, keresik a szemkontaktust és visszamosolyognak azokra a fiúkra, akiknek adnának egy esélyt?

2012. ápr. 8. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló: én általában társasággal megyek bulizni, ez néhány lányt és néhány fiút jelent rajtam kívül. nyilván nem egyedül fogok táncolni, a többiektől távol. együtt táncolunk, de nem "egymással". mindig akad olyan, aki ennek ellenére odajön. múltkor nővéremmel és a vőlegényével táncoltam, ők azért inkább ketten, de látszott, hogy hárman együtt vagyunk ott, mégis odajött egy pasi és onnantól lett két pár. szóval ez nehogy már bárkit is akadályozzon :)
2012. ápr. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!