Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért olyan nehéz megszólítani a szebb lányokat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 29. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
Én még sosem voltam bunkó egy lánnyal sem, mindig kedves, udvarias és figyelmes voltam. Gondolhatod mire volt elég.
2012. ápr. 29. 17:49
 12/61 anonim ***** válasza:
szám szerint 3 lányra de ők nem tetszetek
2012. ápr. 29. 17:50
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, elég már megint a rinyálásból... -.-

"- Nem vagyok olyan jóképű."

Kinek mi a jóképű... Van egy fiú ismerősöm, aki annyira helyes, hogy kb megőrülök érte, ő pedig totál össze van zuhanva, hogy ő milyen "ronda". Sőt, nem is egy ilyen ismerősöm/barátom van. Sőt, olyan is nem egyszer fordult elő, hogy valamelyik barátnőm ájuldozott valami pasira, hogy jaj milyen helyes, én meg kb bottal sem piszkáltam volna. Fordítva is előfordult.:) Szóval ne kezeljük már úgy ezt a dolgot, mintha a szépség valami mindig, minden körülmények között mérhető dolog lenne...:D

"- Mert nincs BMW-m."

Lesz*rom. Azt is leszarom, ha trabantod van. Sőt, azt is, ha nincs kocsid. Én is BKV-val járok, kilátásban nincs jelenleg, hogy legyen saját autóm. Miért lenne azzal gond, ha a barátommal is sétálnánk/buszoznánk? Eddig egy olyan fiúval sem volt dolgom, akinek volt saját kocsija, és semmi problémám nem volt ezzel.

Nem pénzéhes plázar*bancokkal kell kezdeni, és nem újgazdag prolikkal. Ennyi a titok.

"- Mert ha sikerülne is, a barátnői tuti kibeszélnék miattam."

És akkor mi van? :D A legjobb barátnők megbeszélnek mindent. De két lány kapcsolatát soha, de soha nem értik meg a fiúk. Nincs bennünk semmi rosszindulat, csak egyszerűen megbeszélünk mindent, ami történt.

Mi soha nem alázunk a háta mögött egyetlen fiút sem a barátnőimmel, hacsak nem tett valami durván bántó dolgok ellenünk.

"- Mert ha visszautasít azt nyilvánosan és megalázóan teszi."

Ki? Én nem, az biztos. Milyen aljas r*bancokkal kezdtél te, ha ezt csinálták?:D

"- Ha már visszautasított a többi is vissza fog, mert "ha nincs ló jó a szamár is, mi?!"."

???:D Ez talán egy törvényszerűség? Próbálkozz olyannál, aki nem ismeri azt, akinél előzőleg próbálkoztál. Legyen már egy kis fantáziád! :)

2012. ápr. 29. 17:59
 14/61 anonim ***** válasza:
17%
utolsó: a legjobb csajoknál ezek a dolgok kicsit másképp működnek.
2012. ápr. 29. 18:04
 15/61 anonim ***** válasza:
#13: +1 :) Tökéletesen leírtad :)
2012. ápr. 29. 18:05
 16/61 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, h én milyen csaj vagyok? :)
2012. ápr. 29. 18:06
 17/61 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de amit leírtál egyik jó csaj ismerősömre igaz, a kevésbé szépekre annál inkább.
2012. ápr. 29. 18:08
 18/61 anonim ***** válasza:
80%
LOL. Na ezzel is f*szom kivan. Rohadtul nem ettől függ. Miért ne lehetne valaki rendes, kedves attól még, hogy szép? Az ilyen sztereotípiáktól vagyok már a plafonon.
2012. ápr. 29. 18:10
 19/61 anonim ***** válasza:
Mert körbe van rajongva, így játszhat az emberekkel kénye kedve szerint. 1000 jó csajból jó ha egy normális :D
2012. ápr. 29. 18:13
 20/61 anonim ***** válasza:

Ez úgy hülyeség, ahogy van. -.-

Engem szépnek tartanak (bár magammal nem mindig vagyok annyira megelégedve). Én annyit tudok magamról, hogy nem egy alja nő vagyok, úgy stílusra, de néha mégis full bunkók képesek bepróbálkozni, de még azokkal sem játszottam soha, sőt, azt sem hagytam sosem, hogy fussanak utánam. És van 1-2 gyönyörűszép barátnőm, és ők sem játszadoznak senkivel.

Sőt, tökre fordítva éljük meg, inkább mi vagyunk azok, akiket folyamatosan megbántanak a fiúk, pedig nem kigyúrt bunkók az eseteink.

2012. ápr. 29. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!