Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lányok! Hogy álltok, milyen az első szerelem, fiúk, csók?
állni két lö betűvel kell.
13 évesen tanuláson járjon az eszed, ne a fiúkon, meg a csókon..
Te nem írsz dogát holnap a függvényekből? Aludj már!
Anya voltam.
Naogyn jó, ahogy a fallosz belémhatol. áááhhh
13/l
Na azért hadd kapjon már egy normális választ is...
Igaz, hogy 15 vagyok, de 13 évesen ezekkel még sehogy sem álltam. :)
Az első csók 8.-ban volt, 14 évesen. A fiúk mindig is tetszettek, megnéztem őket, de valahogy még nem éreztem magamat érettnek egy kapcsolathoz. Ennyi idős korban még nem is érettek a lányok egy ilyenhez.
13 évesen nekem nem volt még egy fiúm se, se első csókom, viszont rengetegszer éreztem magam szerelmesnek...visszagondolva csak plátói szerelmek voltak, de nagyon megviseltek. Most 15 évesen sincsen komoly kapcsolatom, s úgy érzem nem is lesz, amíg nem tartom magam eléggé éretnek, addigis tanulok, szórakozok, és ismerkedek:).
Az első csók 9-es koromban volt, 14, szinte 15 évesen, egy buliban:). És csak úgy jött, egy fiúval, aki nagyon tetszett nekem, jól esett, és nem tűnik egy nagy dolognak miután már megvolt.
egy csók volt az is csak fogadásból,és nyálas.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!