Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni?
Nagyából hogyan kell csókolózni! Néztem egy párat hogy az ösztönösen jön meg ezek de bevallom fo*s*ok tőle egy kicsit de mi van ha elrontom.4 Napja járunk milyen csókkal kezdjek egy sima puszi megteszi vagy már csók!Meg ha lehet a csóknak ilyen fontosabb tudnivalóit írjátok már le előre is köszönöm!
És ha lehet ne hülyeségeket mert ez nekem lényeges :D
Jajj de kis cuki *.*
Na komolyra fordítva a szót , sztem tök aranyos , fosol tőle és is nagyon féltem az elsőtől és bevallom őszintén mai napig úgy érzem , hogy nem volt a legjobb...: D de ne félj ezen mindenki átesik (előbb-utóbb) és gyakorlás teszi a mestert :D Szall mindent bele :) 18/L
Remélem össze jött valami azóta :D
(Utolsó válaszoló, te egy bunkó po:cs vagy -.-")
Amúgymeg, mikor én először próbálkoztam kb olyan lehettem mint valami kiskutya, aki miután hazajön a gazdi körbenyalja a képét... najó ennyire azért nem volt drasztikus, de tök béna voltam... aztán (szerencsére) eddig az exeimtől mindig csak jót hallok vissza.. szóval elég cink volt, de bele lehet jönni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!