Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha szeretek lányokkal is csókolozni? 16/L
Akkor nem vagy heteroszexuális.
Dugni és szűznek maradni nem lehet egyszerre...
divatos,megfelelni vagyo,butuska kis liba vagy,semmi tobb...
:)
ez van,az igazsag fajo...
Szia! Hetero 35éves családapa vagyok, imádom a történelmet, elsősorban az ókort. Az ókorban a szexualitás más volt, mint most. Az ókori görög katonák szinte mindegyikének volt barátja a táboron belül. A lányoknak is otthon.
Ifjú korban ennek nevelő hatása volt, felkészítette őket a felnőtt korra. Ahogy írod a csókolózást, például mindketten megtanultok jól csókolni.
Felnőtt korban például a katonáknál ez kellett a teljes
bizalomhoz, amikor egymást védték a csatában, adott esetben meghaltak a másik védelmében.
Amit leírták csak akkor baj, ha jobban tetszik mint egy sráccal és teljesen csak lányokkal tudod elképzelni a szexuális életed. Ezt gondold át. Fiatalon még jó lehet,
de mondjuk 40-50évesen is el tudod képzelni, hogy egy másik ilyen korú csajjal legyél?
Szerintem ismerkedj a szexualitással, ahogy csak szeretnél tizenévesen, próbáld ki amit szeretnél és légy egy normális hetero csaj huszonéves korodtól.
"Hetero 35éves családapa vagyok"
Atyaúristen...
Nem is tudom,miért lenne baj?Szerintem csak azaz undorító,ha közben fiúval vagy kapcsolatban.Akkor a másik felet,azaz a lányt semmibe veszed,csak smárolni jó,a pasit azt meg nem szereted igazán és nem elégíti ki a vágyaidat.
Én is 16 éves lány vagyok,15 évesen összejöttem egy lánnyal,1,5 évig együtt voltunk,meg lefeküdtünk,miután 4 hónapja voltunk együtt.:D
Jó volt.Viszont a későbbiekben gyereket akarok(illetve gyerekeket) meg férjet,meg munkahelyet meg biztos munkahelyet..:)
Lehet,hogy a biztos megélhetési lehetőség egy nővel is elképzelhető lenne,de az nem egészen egy biztos pont az életemben.. mellém hosszabb távra majd kell egy férfi!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!