Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha szeretek lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha szeretek lányokkal is csókolozni? 16/L

Figyelt kérdés
Heteroszexuális vagyok, de szeretek csinos lányokkal csókolozni.
2012. ápr. 2. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy heteroszexuális.
2012. ápr. 2. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Akkor nem vagy heteroszexuális.

Dugni és szűznek maradni nem lehet egyszerre...

2012. ápr. 2. 18:39
 3/10 Panda Péter ***** válasza:
ezzel pl én is így vagyok.
2012. ápr. 2. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Mai kor divatja. Elég nagy szégyen vagy neharagudj.
2012. ápr. 2. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nem előttem csinálod, addig nekem ugyan nem baj. 18/f
2012. ápr. 2. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Semmi bajom az ilyen lányokkal, ha bevesznek harmadiknak. :D
2012. ápr. 2. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

divatos,megfelelni vagyo,butuska kis liba vagy,semmi tobb...

:)

ez van,az igazsag fajo...

2012. ápr. 2. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Szia! Hetero 35éves családapa vagyok, imádom a történelmet, elsősorban az ókort. Az ókorban a szexualitás más volt, mint most. Az ókori görög katonák szinte mindegyikének volt barátja a táboron belül. A lányoknak is otthon.

Ifjú korban ennek nevelő hatása volt, felkészítette őket a felnőtt korra. Ahogy írod a csókolózást, például mindketten megtanultok jól csókolni.

Felnőtt korban például a katonáknál ez kellett a teljes

bizalomhoz, amikor egymást védték a csatában, adott esetben meghaltak a másik védelmében.

Amit leírták csak akkor baj, ha jobban tetszik mint egy sráccal és teljesen csak lányokkal tudod elképzelni a szexuális életed. Ezt gondold át. Fiatalon még jó lehet,

de mondjuk 40-50évesen is el tudod képzelni, hogy egy másik ilyen korú csajjal legyél?

Szerintem ismerkedj a szexualitással, ahogy csak szeretnél tizenévesen, próbáld ki amit szeretnél és légy egy normális hetero csaj huszonéves korodtól.

2012. ápr. 3. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

"Hetero 35éves családapa vagyok"

Atyaúristen...

2012. ápr. 3. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem is tudom,miért lenne baj?Szerintem csak azaz undorító,ha közben fiúval vagy kapcsolatban.Akkor a másik felet,azaz a lányt semmibe veszed,csak smárolni jó,a pasit azt meg nem szereted igazán és nem elégíti ki a vágyaidat.

Én is 16 éves lány vagyok,15 évesen összejöttem egy lánnyal,1,5 évig együtt voltunk,meg lefeküdtünk,miután 4 hónapja voltunk együtt.:D

Jó volt.Viszont a későbbiekben gyereket akarok(illetve gyerekeket) meg férjet,meg munkahelyet meg biztos munkahelyet..:)

Lehet,hogy a biztos megélhetési lehetőség egy nővel is elképzelhető lenne,de az nem egészen egy biztos pont az életemben.. mellém hosszabb távra majd kell egy férfi!

16/L

2012. ápr. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!