Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék lányokkal ha nem szeretnék társkeresőzni? és komoly kapcsolatot keresek?

Figyelt kérdés

23f vagyok, és hasonló a korosztályommal szeretnék ismerkedni.

haverok általi ismerkedés sajna kilőve.

2012. márc. 31. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Írj magadról néhány dolgot! 25L
2012. márc. 31. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

ÉN is hasonló helyzetben vagyok 22 éves fiúként.

2012. márc. 31. 19:38
 3/7 anonim válasza:
Ha olvassa hajdú-bihari lány írjon egy privátot :) Biharkeresztes és környéke 24/F
2012. márc. 31. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. 24F
2012. márc. 31. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha van valami érdeklődési köröd (valami biztos van), akkor próbálj meg olyan közösségekbe járni ahol hasonlóak vannak.

Vagy általánosságban bármilyen közösség jó amiben látsz egy kis lehetőséget is.

2012. márc. 31. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem lévőhöz csak annyit fűznék hozzá, hogy cselekedj dinamikusan, de lehetőség szerint mielőtt odamész egy lányhoz, mérd föl a lehetőségeket, nehogy kellemetlen szituációba keveredj ;) Sok sikert :)
2012. márc. 31. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

pocakőrmester: szerintem csak ez maradt :) bár nagyon nehéz egy közösségben megállapítani egy lányról, hogy bejövök-e neki :P

ezt hogyan gondoltad?

2012. ápr. 1. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!