Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem jó csókolózni a fogszabályzós lányokkal?
a bnőmmel kb már 8 hónapja járunk..és az első 3-4 hónapban fogszabályzója még nem volt...utána kapott nappalitt...és ugye mindig fent van neki..és nincs különbség....ugyanolyan jó :P ..szal ne aggódjál.. (:
tehát én megsem éreztem h van egy fogszabályzó a szjában =)
Szerintem attól is függ milyen a fogszabályzó, mennyire állnak ki azon a fém bigyók. Az én barátnőm fogszabályzós volt mikor megismertem, később úgy csókolóztunk egy darabig. Rettenetes volt. Felsértette vele az ínyem, ajkam, brrrr... szerencsére már levették Neki. :)
19/F
B@SSZAMEG!! legalább valaki törődik a fogaival..igen, nekem is volt fogszabályzóm, csókolóztam is vele, és senki nem szólta meg, sőt, még több csókot is akartak..
annyira birom azokat, akik lenézik a fogszabályzós csajokat.
miért?.. aki nekem 1x beszólt, mert fogszabályzóm volt. nah, pl neki nem volt egy egyenesen álló foga se :S akkor miről beszélünk?
És még 1x, szerintem semmi furcsaság sincs benne
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!