Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és egy 13 éves fiú tetszik ill. neki én. Hogy közeledjek hozzá?
Hát a kisfiú biztos örülne neki. Viszont a te részedről meg k*rva gáz hogy egy ilyen kisfiúval akarsz összejönni. Én tuti kinevetnélek titeket ha látnálak együtt vele. Szal szerintem ezt jól gondold át.
20/F
Fuha... szép korkülönbség kicsit fura módon :D.
Úgy jobban hangzana ha mondjuk a fiú 18 lenne te meg 22 :).
De ha ti tényleg szeretitek egymást akkor csak hajrá :).
A sztároknál is van olyan, hogy a fiú alacsonyabb kb. 10cm-vel is akár sőt még korra is .... és mégis boldogok :p.
Ti miért nem lehetnétek azok?:D.
Hát hogy a szülei mit szólnának?..... hm o_o... nem tudom :D.
Ha azt feltételezném, hogy a fiú az én gyermekem és 13 éves és neki egy 17 éves lány tetszik, [vagyis te] nem is tudom mit mondanék neki ._. elállna a lélegzetem xd. Sőt ha egyszer ketten jönnének haza főleg akkor :D. De ha a lány kedves meg minden... és tényleg szeretik egymást akkor már ok >.<...
ez mind csak feltételezés volt :D.
De amúgy nem tudom mit szólna hozzá :D.
helo. feküdj le velem aztán majd meggondolod.
19f
Hát úgy más :D.
Mondjuk ha van FB-je vedd fel barátnak írj rá mondjuk így:
-Sziaaa betti mizujs?^^.
.... jah bocsi nem neked akartam >.<
-Szia semmi
gondolom ennyit felelne rá :D.
Utána meg már a témák a kezedben :p.... folytathatnád így pl:
-Jah ok. Amúgy ha már véletlenül rád kattintottam mizu?
stb....
szóval én így közelednék felé :).
ooh xD... nem baj :D.
Ismersz valaki olyat akinek van legalább egy annyi ismerete a fiúról, hogy mi a neve?:o.
Ha ismered az egyik osztálytársát akkor már no para xdd. és ha megvan annak "az egyik osztálytársának" a fb.-je ott vizsgáld át a baráti listáját mert ha van róla kép akár egy közös fotó be kéne legyen jelölve :P.
vagyis én ezt tenném xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!