Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány tetszik, de nagyobb nálatok 5-6 cm akkor úgy érzitek esélytelenek vagytok?
Figyelt kérdés
megpróbáltok neki udvarolni , hátha elfogad Így ?
vagy inkább megpróbáljátok elfelejteni ?
2012. márc. 29. 22:34
1/18 anonim válasza:
én meg próbálnék mert nem ez számít 1 kapcsolatban meg nekem amúgy is a nálam magasabb lányok jönnek be
17/f
2/18 trendkivuli válasza:
hordj magassarkút:-) am butaság rengeteg kapcsolatban előfordul hogy magasabb a lány az az 5cm még nem katasztrófa nem fognak rátok mutogatni.
3/18 anonim válasza:
Esélytelen. Amilyen felszínesek az átlag magyar nők, ha nem vagy 180 cm már szóba sem állnak veled.
4/18 anonim válasza:
Képtelenség, hogy nálam magasabb csaj lenne a földön, így ez nem téma nálam. xD
Xishun voltam.
5/18 anonim válasza:
Tévedés. A csaj esélytelen nálam. Velem egymagas nővel sem jövök össze. Nemhogy még magasabbal.
6/18 anonim válasza:
Az élet kihívásokból és próbákból áll. A szerelemben pedig nincs határ, ismert a mondás. Inkább próbálj meg valamit, mint, hogy később azon filózz miért nem voltál képes megpróbálni.
7/18 anonim válasza:
én csak 150-170 közöttinél próbálkozok. Egy 180assal nem lenne sok értelme sztem... úgy se hogy 183 vagyok
f18
8/18 anonim válasza:
191 cm magas vagyok.
156-184-ig vagyok tesztelve.
A nálam magasabb hölgyeket, kiket meglehetősen ritkán látok, meghagyom a nálam magasabb uraknak.
9/18 A kérdező kommentje:
én úgy érzem ,hogy teljesen esélytelen vagyok az ilyen csajoknál. Egyszerűen kevés vagyok nekik.
szerintetek jól gondolom ?
2012. júl. 18. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!