Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lany aki tetszik vagyis annal tobb. es baratja van. Aki szerintem 1 gyik es szerintem en jobban illenek hozza, . Igaz hogy masfel evvel nagyobb de szerintem a kor nem szamit. Mit tegyek? .16F
Huzz el a pi*csába! A lányoknak fontosabb a belső!!
14/f
jo de a pasi nem is nagyon torodik vele!!!! persze hogy nem a kulso szamit en is tudom azt ... a pasinak autoja van es nem is melozik es megis a lany Stop al kell hazamennnie
!
Nekem ha rámozdulnál a csajomra, biztos hogy egy életre megtanulnád a leckét. Szerintem ebből szűrd le a hozzászólásom mondandóját, bár az írási stílusodból és szóhasználatból ítélve nem lehetsz egy penge gyerek.
Mi az egyáltalán, hogy te jobban illessz hozzá? Ki vagy te, hogy tudd ezt? Talán a csajnak kéne tudnia.
"Talán a csajnak kéne tudnia."
hát ezek szerinte tudja is xD
Az SZÉKELYFÖLD és nem székejföld. Ha már ilyen Erdélyi nagyember vagy akkor legalább helyesen tudd leirni az otthonod nevét ...
Üdv Székelyföldről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!