Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj, de az a baj ha magassarkúba van nagyobb nálam. Mit csináljak?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:24
Hagyd már abba légyszíves ezt a negatív lehangolását az embereknek.
Hidd el (és ez a kérdezőnek is szól), hogy rengeteg olyan csaj van és én láttam is már többet is, akinek alacsonyabb a pasija, nem ezen múlik, hanem, hogy léggy férfi, tanulj meg rendesen kommunikálni, legyél boldog, mosolygós, vidám és sugározd a pozitív energiákat, mondogasd magadban, hogy vonzó vagyok és megszerzem ezt a lányt és tegyél is érte, lépj oda és szólítsd meg, elég egy szia azátn látod, hogy milyen a csaj, hogy viszonyul hozzád.
Ne b@sszátok már el az életeteket ilyen negatív bemesélések miatt.
Én tudom, hogy nehéz, magam is ez ellen küzdök bevallom őszintén. De legalább már felismertem a hibáimat és próbálok tenni ellene, illetve úgy megváltozni mind külsőre, mind jellemre, hogy nyerő legyek a csajoknál.
Nem fogok egyedül maradni, nem is bírom egyedül, mert mindenkinek szüksége van egy társra, akivel boldog lehet, aki mellette áll és akivel kölcsönösen szeretik egymást.
Ő a magas te a pici :)
Szem magasságban a cici :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!