Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj, de az a baj ha magassarkúba van nagyobb nálam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem mondhatom mégse neki, hogy figyi ne vegyél fel magassarkút ha velem vagy...2011. szept. 15. 21:19
11/22 anonim válasza:
Ha tényleg tetszik akkor ne problémázz ilyeneken.
Én is magas lány vagyok, és nem esik jól ha valaki ezzel piszkál, mivel nem tehetek róla.
Magassarkút meg ugyanolyan jogon vehetek fel, mint a 150cm-esek.
12/22 anonim válasza:
hagyd a fenébe..
a magas lányok mind csunyák
13/22 anonim válasza:
Célozhatsz rá, hogy kicsit magas ebben a cipőben, decsak poénosan.
14/22 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom, amúgy akkora mint én, de ha felvesz valami magassarkút mindjárt 6-7 cm lesz a javára...
az szerintem sok.
Az a baj hogy én alacsony vagyok, ő pedig átlagos magas Nő.
Ha felvesz magassarkút tényleg jól áll neki.
Nem mondhatom neki ne vedd föl...
2012. máj. 25. 11:58
15/22 anonim válasza:
Miért ne mondhatnád neki, hogy kicsit kellemetlen neked, amikor magassarkúban nagyobb nálad... Szerintem mondhatod.
17/22 anonim válasza:
vagy vegyél föl te is magassarkút!!!
18/22 anonim válasza:
Én is magas vagyok és szívesen hordok magassarkút. Ami azt eredményezi, hogy a legtöbb fiúnál magasabb vagyok. De egy bizonyos fiú kedvéért járnék lapos talpú cipőben.:) Szerintem mindent el lehet mondani udvariasan, meg lehet beszélni. Szóval megteheted, hogy szólsz neki, ha nagyon zavar, de azt is, hogy túllépsz azon, hogy mások mit gondolnak. Te úgyis tudod mekkora magassarkú nélkül nem? Meg mindenki látja, hogy az van rajta. Szóval nem ciki:) Az pedig, hogy a lányok a magas fiúkat szeretik csak az egy rohadt nagy hülyeség és általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!