Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik, de még csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik, de még csak nem is ismerem! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy van egy srác aki nagyon tetszik és még a nevét sem tudom! Tudom idiótának tűnhetek, de ez van! én 7.-es vagyok ő meg 10.-es. hogyan kerüljek közelebb hozzá? Előre is köszi a segítséget!!
2012. márc. 27. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
reménykedj, hogy megbukik te meg nem és máris közelebb vagy hozzá. :) 3 év múlva tudni fogod ha az osztálytársad lesz.
2012. márc. 27. 14:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Kösz, most megnevettettél, de komoly választ várok! :) :D :P

Ja, és a srácról messziről látszik, hogy rocker!!!

2012. márc. 27. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
kicsit nehézkes így az ismerkedés. amm.. szerintem keres vakalit aki ismeri( vagy barátod ismerőse ismeri..stb.) aztán akár egy baráti találkozóra valahogy el lehetne őt is hívni. többet nem tudok segíteni:/ nehéz ügy
2012. márc. 27. 18:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajna senkit nem ismerek a közeléből! Valahogy nem tudnám felhívni magamra a figyelmet? de nem vmi hülyeséggel! :) És köszi a választ!
2012. márc. 27. 22:04
 5/7 anonim válasza:
Hihetetlen!Én is pontosan ilyen helyzetben vagyok!Én 7. ő meg 1O.-es.És az egyik LB-m is.Én nem tudtam okosabbat kieszelni, mint hogy megvárom a 9.-et, ő akkor ugye 12.-es lesz.Majd akkor bepróbálkozom valahogy nála, mert most amúgy sem akarok pasizni és bulizni sem járok. A barátnőm azonban bátrabb volt és felvette a pasit, aki tetszik neki, facebookon és írt neki.A srác nem írt vissza, aztán egyszer csak egy hónap múlva ráírt és aztóta is dumálnak. A srác meghívta egy koncertjére, mert bandája van, és péntekre randit beszéltek meg.
2012. ápr. 3. 09:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! szerintem én is megpróbálkozok vmi ilyesmivel! ;)
2012. ápr. 4. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy próbálj meg megbarátkozni egy barátjával, vagy a tesójával. Én is beszéltem már fészen annak a tesójával aki tetszik nekeM :dd
2012. ápr. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!