Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan vagyok, hogy bárkihez oda megyek és beszélek, de aki tetszik, ahhoz nem. Mit csináljak?
Sziasztok!
Fent megemlített probléma áll fent... suliba, utcán, szórakozó helyen bárkihez oda megyek és kezdeményezek beszélgetést, de aki tetszik ahhoz nem.. leblokkolok, sokkot kapok, megfagyok... mit csináljak?
Középsuliról van szó..
Állunk a folyosón akkor szoktam látni, és az lenne legmegfelelőbb alkalom oda menni hozzá és beszélni.. de a fent említett dolgok miatt.
Arra gondoltam, hogy egy papírra leírom, hogy "Szia, lenne kedved ismerkedni, beszélgetni?" (vagy valami ilyet, kicsit bővebben kifejtve,ez most csak sablon) és oda adom neki, és akkor úgy talán beszélgetnék.. vagy ez nem jó "taktika"?:D A kutyafáját.. nem tudom mit csináljak..
O.társak/barátok azt mondták menjek oda, és szólítsam le.. ez így egyszerűnek tűnik.. de ott a terepen hát.. :D próbáltam de leblokkoltam.. na mit tanácsoltok?
18/f (az illető lány, a félre értések elkerülése végett)
Továbbra is menj oda bárkihez, de főleg azokhoz, akik nagyon bejönnek neked! Az ő szájuk is büdös reggelente, semmivel sem jobbak nálad, vagy az "átlagos" lányoknál hidd el! ;)
A papíros dolgot felejtsd el, menj oda hozzá és beszélgess vele. Csak elkezdeni nehéz, de ha elkezdted, utána a reakciója után már látni fogod, h érdemes-e folytatni vele a beszélgetést vagy nem!
Első: Hát én azon vagyok, hogy nincs mit vesztenem, mert most se beszélünk, maximum utána sem fogunk:D Most az egy dolog, h ezen a véleményen vagyok.. mégsem merek oda menni :D
Második: A papírost azért gondoltam, leírom oda adom neki, és akkor a hűűű de aranyos kisfiú benyomását keltem. :D De nem tudom.. szóba is max ezt kérdezném, vagy nem tudom mivel állítsam meg. :/:D
Igen.. ez a kezdeti lökés nehéz nekem... ha egyszer beszélgetek vele, utána már köszönök neki..és így megy tovább...
Szia,
köszönj rá! Először is úgymond ismerje meg az "arcod". Először lehet, hogy nem köszön vissza. ( Én is vagyok olyan figyelmetlen főleg, ha csak valaki elsuhan mellettem. ) Utána, ha már másodszor is ráköszönsz ... és szépen sorban és ő visszaköszön vagy rád mosolyodik, akkor már rá izgulhatsz arra, hogy beszélgess vele. Szerintem ez adna egy kis önbizalmat. ( Mert nem minden lány szereti, ha egyből letámadják, illetve ha érzik, hogy fel akarják szedni. Főleg még ilyen korban. Bár nem ismerem a lányt csak próbálok minden esetőségre tanácsot adni. ) Ha nagyszájú és bejössz neki, lehet, hogy még ő fog odamenni hozzád. De a kapcsolatot szerintem ebben az estben neked kell felvenni vele.
Ja, és ne kerüld vele a szemkontaktust. Lehet, hogy fontos a lánynak illetve ezzel is nyomatékot adsz ( flörtölsz illetve, hogy "kitárulkozol neki" )
Sok sikert!:)
L
Sziasztok!
Páran azt tanácsolták, hogy írjak rá facebook-on.. egy teljesen semleges kérdéssel, meg is tettem, arra válaszolt, a választ megköszöntem és hozzá tettem, "Amúgy mi a helyzet?" erre válaszolt, és elindult a beszélgetés.. először csak ilyen félmondatokba válaszolt (pl: Remélem sikerül, Nem nem vagyok fáradt kb ilyenek) gondolván h ki ez a gyerek:D Aztán végül feloldódott ő is - én is, és elkezdtünk beszélgetni.
A végén hozzátette, hogy szokott látni a suliba reggel + a szünetekbe is.. szóval most már lesz okok ráköszönni + hozzászólni (tudja kivagyok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!