Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom tetszik eleg sok fiunak az osztalybol es amiota jarunk osszefogtak ellenem, mit tehetnek?
Folyton megalaznak a csak elott, megeri egyatalan igy ez az egesz vagy szerintetek hagynom kene a fenebe? :(
Nehany pl csak h lassatok nem viccelodesrol van szo: multkor fociztak suliudvaron aztan direkt a ...-m ra celoztak, h ha ott eltalalnak akk megalaznak a csaj elott :| :(
Meg oszt kirandulason direkt kizartak oltozobol h zuhany utan ne tudjak bemenni a ruhaimer... , meg jo h bnom kisegitett es nem kirohogott, igy ez a trukkjuk nem jott be bar azert kicsit megalazo volt... :(
ciki , de ez van megéri mindezeket hogy a csajjal maradj?
ha olyan dolgod van ami másnak is kéne akkor irigységböl teszik ,sajna még lesz ilyen pasi modon old meg az egészet mert a csaj mást fog keresni ha nem álsz a talpadra
Semmikepp ne hagyd el, foleg ha a csak kitart meleted. Ne legy nyuszi. Mert pont ezt akarjak h beszarj es tonkretegyenek.
Sok sikert es soha ne hagyd magad, szard le oket es oleld a baratnodet csokold mikor latjak.
A lenyeg h te legy boldog a baratnoddel. Remelem tudtam segiteni.:-)
Tudom, elég nehéz bátornak lenni, ha mindenki ellened van, de meg kell próbálni legalább bátornak tűnni, ha a bnőd ott van.:) Egyértelmű, hogy irigységből teszik, és ha elhagyod ezért a barátnődet, akkor nagyon meg fogod bánni, ők pedig elérik a céljukat. Szerintem az egyáltalán nem gáz, ha tökön akarnak rúgni focizás közben - nekem erről az a véleményem, hogy ők a gázak...ovis szint. Mondd csak meg nekik, hogy ovisok mert nem tudják elviselni, hogy téged választott a csaj, és hogy irigyek.
Hát az öltözős az meg már molesztálás kb. Ha akaratod ellenére tették,akár fel is jelentheted őket... Komolyan ez ovis szint. Hányadikas vagy? Amúgy szerintem minél többször hangoztasd, hogy csak azért csinálják, mert irigyek. Szerintem ez hatni fog rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!