Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdkelem ezek szerint? Vagy csak tetszik neki, hogy "futok" utána?
Van egy srác, suliból ismerem. illetve először én jelöltem be neten, aztán suliban odajött, azóta néha beszélünk suliban, meg int, köszön, mosolyog. De még elég távolról is int. Többször láttam, hogy néz, amikor egy területen belül voltunk. Meg volt hogy odamentem, és amikor mondtam neki, hogy "gondoltam idejövök hozzád", azt mondta "jól tetted". Máskor meg tök fapofával köszön, vagy úgy tesz, mintha nem venne észre. Na most ez szerintetek mi? annyira nem értem. Igaz azt mondta, hogy nem volt még barátnője. És amúgy 1 évvel fiatalabb. Én 20/L, ő 19/F...
Mit gondoltok? Csak az a gáz, hogy ez megy már elég régóta...gólyabálon táncolt velem, meg odajött....(igaz ez már régebben volt)
Érdeklem*
..elírtam:)
Figyelj, tisztába vagy gondolom a testi értékeiddel, és a gyerekével is... Ha jó nő vagy, aki el tudja képzelni magát a gyerek mellett, akkor nincs gáz, te is csináld azt amit ő tesz, és úgy is engedni fog, fiúból van...
Ha viszont nem vagy olyan jó csaj, és a gyerek Orlando Bloom, akkor csak úgy vagytok, és nem nagy rá az esély h összejöttök.
Viszont! Nem hinném h Orlando Bloom lenne ha még nem volt nője 19 évesen, bár ki tudja h mikor mond igazat egy srác, ha meg akar hódítani egy ismeretlen lányt...
Ha téged érdekel, tényleg érdekel, nem csak helyes pasi azt dugjunk, ribancos téma ugye.... Akkor érdemes elhívni akárhova, de csak lájtosan, ne mond neki h gyere el velem moziba, nő vagy, nem is olyan fiatal mostmár, gondolkodj.. Csikarj ki egy randit ha érdekel a gyerek, legközelebb ha beszéltek, olyan témára menny szép finoman, ami kicsit felkelti az érdeklődését, és akkor kiderül.
De ha viszont nem érdekel a srác, csak spontán kérded akkor viszont hagyd, de sztem bejösz neki.
EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!