Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik. De a lányt mindennap 4 srác körbeveszi. Beszélnék vele, és nem vok egy fosos. Csak nem tom h tudnák a közelébe férkőzni kérlek írjatok mit tegyek?
Fiúk nyápicok vagytok!!!
Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom.
A válaszom:
Próbáld meg kideríteni az érdeklődési körét ,találj közös pontot ,és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az első aki felköszönti lásd:1. sor. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran
durvák azért mert menőzni akarnak a haverjaik előtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erőt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod,nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
Fiúk nyápicok vagytok!!!
Én lágy vagyok és amit elmondtál sajnálom.
A válaszom:
Próbáld meg kideríteni az érdeklődési körét ,találj közös pontot ,és jegyezd meg a fontos dátumokat Pl.:szülinap , és azon a napon légy az első aki felköszönti. A lányok szeretik ha fontosak valakinek. Ne legyél arrogáns vadállat aki kicsit sem tapintatos(A fiúk gyakran
durvák azért mert menőzni akarnak a haverjaik előtt és ez a legrosszabb amit tehetsz!! Vegyél erőt magadon és legyél kedves hozzá!!!) Ha ez megvan hívd félre és hívd el randizni.Mikor elhívod,nyugodtan beszélj vele és légy kedves. Ha szeretnéd viccelhetsz is egy kicsit de ne ess ki a romantikus pillanatból(azokat is szeretjük)!! Ha minden jól megy a randin akkor már magadtól is tudni fogod hogyan tovább! Szurkolok nektek!! Hajrá! Timi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!