Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzalmasan tetszik egy lány a buszról (többször is egy buszon utazunk). De eléggé bátortalan vagyok, mit javasoltok?
A belső és külső adottságok adottak. (nem szeretnék mentegetőzni és képet küldeni, most nem ez a lényeg).
Nem tudom legyőzni ezt a bátortalankodásomat. Nem vagyok nyomulós, de ez a lány megfogott belülről és nagyon szép nem utolsó sorban! Azt hiszem szeretem...
Az a gond, hogy még ráköszönni se merek.
Igen, a buszról. Csak látni szoktuk egymást reggelente a buszon, de nem ismerem és nem szoktam beszélgetni vele.
Nem tudom. Valahogy belülről érzem, ahogy a szemébe nézek, aféle "tisztaságot" látok. Nem azt az öztönös fiú érzést érzem olyankor, hogy de jó lenne lefeküdni vele, hanem azt, hogy leélném vele az életem. Tudom ez így fura, hogy ilyen hamar, de ez egy érdekes belső érzés... Mint hogyha, régóta ismerném, pedig csak párszor láttam.
#4! Igen, ezen rágódok én is.
Köszönöm a válaszokat!
#7! Én egy M betűvel kezdődő városba utazok ezzel a busszal.
Jó is lenne, ha Te lennél az, aki nekem tetszik és én, aki neked! :DDeez sajnos abszurd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!