Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Borzalmasan tetszik egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzalmasan tetszik egy lány a buszról (többször is egy buszon utazunk). De eléggé bátortalan vagyok, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

A belső és külső adottságok adottak. (nem szeretnék mentegetőzni és képet küldeni, most nem ez a lényeg).

Nem tudom legyőzni ezt a bátortalankodásomat. Nem vagyok nyomulós, de ez a lány megfogott belülről és nagyon szép nem utolsó sorban! Azt hiszem szeretem...

2012. márc. 21. 20:42
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, sajnos csak holnap tudok válaszolni, mert nagyon zsúfoltak a napjaim.

2012. márc. 22. 23:04
 22/41 anonim válasza:
Honnan máész Miskolcra, fiú vagyok ugyanez van, már vagy 2-3 hónapja, rem nem ugyanaz a lány:D
2012. márc. 23. 16:05
 23/41 A kérdező kommentje:

#18!

Köszi a tanácsokat. De én még attól is félek, hogy mi van ha furcsálja, hogy rámosolyogtam. Nagyon félek ettől is.

Bárcsak megtudhatnám valahogy, hogy én is tetszek-e neki. Igaz, lehet, hogy egy nagy szerelmet veszítenék el így. Ki tudja? Lehet, hogy Ő az akit nekem teremtettek... Bár ahhoz meg kellene ismernem jobban, hogy tudjam.

Eddig háromszor egymás szemébe néztünk több másodpercig, de Ő is elvitte a tekintetét -igaz, utána visszanézett-, és én is. Még nem álltunk, vagy ültünk egymás mellett, remélem sor kerül rá valahogy. Az a baj, hogy én kb 30-40 perccel korábban szállok fel a buszra, amikor még sok hely van, e amikor Ő, akkor már csak álló hely van.

#19!

Sajnálom, hogy Te is bártortalan vagy. Hátha megtudunk ebből gyógyulni, de valamit kezdeni kell magunkkal, ha szeretnénk az életben párt!

A testi tüneteket már nagyjából tudom kontrollálni, esetleg egy kicsit remeg a hangom, vagy néha megbotlik a nyelvem, ez már fejlődött.

#22!

Én térkép szerint kb NY-i irányból utazok. Én is remélem, hogy nem ugyan az! :D

2012. márc. 23. 20:56
 24/41 anonim válasza:
Pont most olvastam egy csajról, aki reggelente szemez egy sráccal és itt kér tanácsot az ismerkedéshez! Lehet pont Ő a buszos párod! ;-) http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__27920..
2012. márc. 23. 21:14
 25/41 A kérdező kommentje:

Köszi! Sajnos elég nagy szerencse kell ahhoz, hogy pont Ő legyen az. :D

Egyébként a facebookon nagy nyomozás után megtaláltam. De még bejelölni sem merem. :S

Most csak annyit tudtam meg róla, hogy hány éves és, hogy hova jár suliba...

2012. márc. 23. 22:17
 26/41 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik nagyon egy srác a buszról...sokszor szoktunk összenézni, de én nem merem megszólítani, meg szerintem furcsa is lenne a helyzet, hogy egy lány szólít le egy fiút.meg ha félreértelmeztem a jeleket és nem is tetszek neki, akkor meg micsoda égés, hogy minden nap látni fogom... de a kérdezőnek azt tanácsolom, hogy semmit nem veszthetsz! ha csak egy papírzsepit kérsz tőle már abból kiderülhet hogyan viszonyul hozzád! pl. nekem is volt, hogy leszólítottak ilyen ürügyekkel, és ha nem tetszett a srác akkor elfordítottam a fejem meg kifejeztem h nem érdekel. de ha az a srác akiért odáig vagyok, ha az kérne tőlem papírzsepit akkor nem fordulnék el, az biztos!:D
2012. márc. 23. 22:21
 27/41 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot! Nem rossz ötlet! :D

Én nagyon félek a kudarctól, a visszautasítástól. :(

2012. márc. 23. 22:39
 28/41 anonim válasza:
Hát ha 30-40 percel később szál fel, akkor ő nem lehet, nekünk 15 perc az ut vagy kevesebb kábé
2012. márc. 23. 23:26
 29/41 anonim válasza:
Kérdező am korord? Én 17 vagyok, már írtam is, hogy ugyanez a helyzet velem, csak nem tom, hanyadik voltam! Am azért is félek én már, mert eddig aki nekem tetszett mindig visszautasított, olyannal jöttek össze utána, hogy csak néztem, nem néz ki jobban mint én, és nyomorékabb is! Mondjuk ez relatív kinek mi néz ki jól. Átlagosnak tartom magam, normális gyerek vagyok, nem cigizek meg ilyenek, nem járok bulizni se inkább csak házi buli, nem fekszik nekem az a zene, meg a nagy tömeg, meg többségbe olyan helyen ribancok vannak szinte csak! Válogatós vagyok mondjuk, sztem érettebb is vagyok agyilag, mint más 17 évesek! A lényeg h ne cigizzen a csaj, legyen szép, bár belső fontosabb( nem kifejezetten érdekel, hogy mekkora a melle) Ne legyen műkörme, az olyanokat nem szeretem, vágyok már nagyon arra, hogy szeressenek és szeressek valakit! Barátnőm egy volt régen, azt se én akartam, de közbe megszerettem, két hét múlva meg dobott, pedig hónapokig mászkált utánam... Ez a buszos csaj meg rendes, ugyanott lakik ahol én, de nem ismerem, csak már kb 3 hónapja van ez, de nem merek lépni, jó volna ha mondanának valami okosat nekünk!
2012. márc. 24. 18:12
 30/41 anonim ***** válasza:

Látom ezen korosztálynak vannak ilyen gondjai. Én is 17vagyok és hasonló helyzetbe.

Ha facebookon megtaláltad jelöld csak be. Interneten át könyebb megírni az ilyet mint személyesen.

2012. márc. 25. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!