Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Belinkelnétek olyan csajt akinek tetszik az alakja?
Figyelt kérdés
És légyszi írjatok hozzá kommentet is h miért tetszik a lány alakja. Köszi :)2012. márc. 21. 18:57
1/10 anonim válasza:
Alexandra Daddario
nem nagyon van róla jó kép, de tetszik az alkata+ az a fehér szép bőr:O
2/10 anonim válasza:
[link] hát ő már az elég jó kategória szerintem:D(Nina Dobrev)
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
pucér képet légyszi ne
2012. márc. 21. 19:07
5/10 anonim válasza:
Elő a hányózacskót...
Mert én már csak ilyen ízlésficamos vagyok :D Meg azért, mert szép formásak, ívesek, sehol nem unalmas, egyenes, elhanyagolt, semmilyenek. Egy ilyen alakhoz persze munka is kell, meg tudásháttér, na meg erősebb jellem, hiszen nem ijed meg az egésztől, tehát jellemileg is tetszetős, amit sugároznak. Én ezt hívom igényesnek (nem kizárólagosan csak ezt).
7/10 asdface válasza:
A mellbimbo.eu tele van álomszép lányokkal.
9/10 A kérdező kommentje:
utolsó ez most komoly?
2012. márc. 21. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!