Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témát hozzak fel egy olyan fiúnak akit alig ismerek de nagyon tetszik nekem?
Figyelt kérdés
3 hónapja bökdösődök egy fiúval, 2 napja ráírtam, de olyan szűk szavú. Már egyszer találkoztunk új évkor egyik ismerősömnél, akkor úgy láttam rajta hogy tetszek neki, ő nem az a csajozós típus inkább az a szerényebb. Mit hozzak neki fel amihez ő is hozzá tudna hosszasan szólni?2012. márc. 20. 15:28
1/10 anonim válasza:
A szerényebb vagy művész vagy kocka, vagy világhatalmi törekvései vannak, az utóbbi nem valószínű. Beszélgess a zenéről vagy játékokról, vagy az állatokról, legtöbb ember szereti az állatokat. Később mehet valami mélyebb téma is, kezdésnek ez sem rossz.
20F
2/10 anonim válasza:
Mondjuk a bélyeggyűjteményedet. De a lemezeid is jók, ha nincs bélyeged, de azért a bélyeggyűjtemény az igazi.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D A bélyeg gyűlytemény az nagyon vicces :D
2012. márc. 20. 16:46
4/10 anonim válasza:
De komolyan, kérdezd meg tőle, hogy van-e bélyeggyűjteménye. Ha megkérdi miért, akkor mondd azt, hogy csak feldobtál egy témát, mert szeretnél vele beszélgetni, de ha nincs, akkor felőled a lemezekről is lehet, ha pedig ez sincs, akkor kérdezd meg, hogy mi a kedvenc mesekönyve. :)
5/10 A kérdező kommentje:
:D nem hinném, hogy egy 18 évesnek még lenne kedvenc mese könyve :D
2012. márc. 20. 17:23
6/10 anonim válasza:
Humorban nem ismerünk tréfát.
Kérdezd meg tőle. Neked meg legyen mondjuk a négyjegyű függvénytáblázatos könyv...
Jesszusom, ugye, nem engem néztél ki?
7/10 A kérdező kommentje:
xD :D merthogy?:D
2012. márc. 20. 18:25
9/10 anonim válasza:
szerintem nem csendes, csak nehezen nyílik meg
baráti társaságban én is teljesen más vagyok mint amikor ismerkedek
10/10 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van :) köszönöm a komikat :)
2012. márc. 20. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!