Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliba sokszor találkozom vele és van úgy,hogy a haverjával csak direkt előttünk sétálgat és oda jött hozzám a haverjával,és kérdezősködni kezdett rólam,hogy van e barátom stb..,de nagyon bunkó és akármikor találkozunk folyton néz szerintetek tetszem neki vagy csak alapból ilyen?????

2012. márc. 20. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, de nem az a baj. Az a baj, hogyha ez érdekel, akkor neked is tetszik ő. Méghozzá, úgy, hogy egy bunkó! Na ez a baj.
2012. márc. 20. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Binkó f*sz, majd ha megtanulja tisztelni a nőket szóba állhatsz vele...
2012. márc. 20. 14:57
 3/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok... Szerintem nem hiába kérdezősködik.Egyértelműen tetszel neki! de vigyázz azért vele mert magamból kiindulva több lánnyal is ezt csinálja.
2012. márc. 29. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:
igen tudom..az egyik osztálytársammal is azt csinálta mint velem csak az a lány eleinte adta az elérhetetlent neki most meg meg van halva érte..és egyszerűen nevetséges,de velem már nem igazán foglalkozik akkor ez azt jelentheti,hogy csak tetszettem neki,de több nem vagy az ilyen bunkó srácok is tudnak igazán szerelmesek lenni egy lányba??? mert arról a srácról elég nehéz elhinni...
2012. ápr. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!