Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy nem vagy nem elegge?
Ok, a tenyek:
A kedvenc szorakozohelyemen dolgozik, vagyis amikor latom akkor melozik.
Amikor o szolgal ki, mar tobbszor elofordult, hogy valahogy zavarba jott, elfeljtette visszaadni a bankkartyam, vagy hogy mennyi penzt adtam oda neki.
Eleg surun eszreveszem, hogy engem nez.
Multkor amikor mentem el, akkor bamult vegig, amikor visszaneztem, akkor meg mindig.
Egyszer kijott cigiszunetre es leult mellem, csak egy csaj elkezdett hozzam dumalni, szoval eselyem nem volt.
Elmentem a koncertjere, egy bandaban gitarozik, aztan amikor mondtam neki, hogy jok voltak, akkor elmondta, hogy meg uj a banda, es nem tudtak,hogy mi van, mert senki nem beszelt hozzajuk a koncert utan.
Ha meglat, akkor foleg mostanaban mindig o szolgal ki, es ram is mosolygott parszor( nem az a mosolygos fajta amugy)
Tegnap viszont latta, hogy beszelgettem par sraccal, aztan o is elkezdett dumalni egy csajjal, pont mellettem.
Nos ezekbol azt gondolnam, hogy tetszem neki, csak nem vagyok biztos benne, nem-e csak ezt szeretnem belelatni.
Baratnoje nincs, ezt tudom biztosra masoktol.
Koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!