Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennek a fiúnak tetszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a fiúnak tetszem?

Figyelt kérdés

nagyon mosolyog rám és a szemembe néz, és amikor elmondom neki egy problémámat,rögtön segíteni akar,vagy valami megoldást találni, egszer mondtam neki h rossz kedvem van mostanában,és azóta mindig megpróbál nevettetni vagyis folyton nevetek azokon amiket mond, mindig előre enged az ajtóban,és úgy érzem,lehet rá számítani. biztat engem, és beszól ha valamit rosszul csinálok,de azt is olyan viccesen teszi. Tehát szóval rendes velem, de a legtöbb emberrel bunkó és néha kicsit fellengző is,de velem nem ezért gondolom,h érezhet irántam valamit.

Nagy dumás fiúról van szó aki szeret nagyzolni másoknak játszani az eszét,rengeteget tud beszélni egyeseket idegesít,másokat lenyűgöz vele...mindnekivel rengeteget beszél de nekem nem játssza meg magát,velem őszinte,látom a szemében,engem nem hülyít...érzem,h van valami benne...ha meglát mindig mosolyog,a szemembe néz és felhúzza a szemöldökét...tetszhetek neki ezek alapján?

2012. márc. 19. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem ez a kapcsolat nagyon a barátság és a szerelem (jelen esetben tetszés) között van. Ha el akarod fordítani valamelyik irányba akkor le kell adnod neki a jeleket. Rajta áll ezután hogy mi lesz a továbbiakban.
2012. márc. 19. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Na ez se venné észre a lila ködöt...
2012. márc. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!