Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Borzalmasan tetszik egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzalmasan tetszik egy lány a buszról (többször is egy buszon utazunk). De eléggé bátortalan vagyok, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

A belső és külső adottságok adottak. (nem szeretnék mentegetőzni és képet küldeni, most nem ez a lényeg).

Nem tudom legyőzni ezt a bátortalankodásomat. Nem vagyok nyomulós, de ez a lány megfogott belülről és nagyon szép nem utolsó sorban! Azt hiszem szeretem...

2012. márc. 21. 20:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Makó? :d
2012. márc. 21. 21:14
 12/41 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, mint egy előző válaszoló, hogy "te" vagy az. :) De más város lehet akkor. Pedig milyen jó lett volna.

Nem kell nyomulnod. Elég először egy kedves mosoly, legközelebb pedig egy köszönés. Így nem is támadod le, és neked is jobb, ha lassan közeledsz.

2012. márc. 21. 21:15
 13/41 anonim ***** válasza:
Lépjél. Szólítsd meg találj egy közös témát, beszélgessetek. Persze ezt könnyen mondom, de én is ugyan ilyen cipőben járok. Lépjél mert én már sokszor el kellett gondolkozzak , hogy mi lett volna ha.
2012. márc. 21. 21:49
 14/41 A kérdező kommentje:

Mesés lenne, ha valamelyikőtök volna az a lány, vagy én az a fiú!

Sajnos még attól is félek, hogy egy apró mosoly is kudarcba vallana. Szóval, hogy Ő nem viszonozza.

2012. márc. 21. 22:11
 15/41 A kérdező kommentje:

Sajnos, csak úgy megszólítani nem merném.

Akkor ezek szerint sokak vagyunk így ezzel.

2012. márc. 21. 22:13
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem Makó, Miskolcra megy ez a busz. :D
2012. márc. 21. 22:15
 17/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Ha valakinek van még tanácsa, szívesen fogadom!

Nem tudom, hogy Ti mennyire (akik hasonló helyzetben vagytok) vagytok bátortalanok, de én nagyon. Az idegesít, hogy a suliban a legtöbb lánynak bejövök állítólag (sok lány-fiú mondta), sokan járnának velem, de azt aki nekem nagyon tetszik, azzal egyszerűen nem tudok megismerkedni, nem tudok kezdeményezni, pedig közben mindenkivel nagyon kedves, barátságos, humoros vagyok.

És nem tudom kiverni a fejemből Őt, ráadásul az egyik tanárom -akit nagyon kedvelek-, tisztára úgy néz ki, mintha az édesanyja lenne, pedig -sajnos- nem.

Na nem rizsázok tovább, ezzel nem megyek semmire. Basszuskulcs, ez az egész engem felőröl, ha a pénzen múllana, mindent megadnék érte, lemondanék szinte bármiről! :D

2012. márc. 21. 22:43
 18/41 anonim ***** válasza:
Léccíves lépj! Én lány vagyok, és ugyanígy érzek egy fiú iránt. Buszon szoktuk egymást látni, de még sosem szóltunk egymáshoz. Engem a mosolya fogott meg, és a kisugárzása. Egyedül szokott buszozni, én meg a barátnőmmel. Volt, hogy egyszer leszállt a buszról, és visszanézett rám fel a buszra, és mosolygott. Folyton rám mosolyog, de nem lép, pedig próbálok mindig a közelében lenni. Már álmodtam is róla.:$ Egyszerűen nem megy ki a fejemből... Mi van ha az a csaj is így érez irántad, mint te iránta? Akkor egy hatalmas szerelmet veszíthettek mindketten! Én azt az elvet vallom, hogy ha tetszem egy srácnak, akkor Ő lépjen, én nem fogok. Ennyit megtehetsz Te is!:) Adok pár tippet: mosolyogj rá (többször is) - ha viszonozza,akkor nyert ügyed van. Nézz a szemébe gyakran (de ne vidd túlzásba, csak vegye észre, hgoy érdekled). Próbálj a közelébe kerülni a buszon, és véletlenül hozzáérni...esetleg kapaszkodónál rátenni a kezedet a kezére, aztán bocsánatot kérsz és mosolyogsz rá... Ebből kifolyhat egy beszélgetés.. pl.: 'bocsi...csak elbambultam..éjjel nem sokat aludtam, matekdoga volt, vagy bármi XD nem a szöveg a lényeg, hanem hogy hogy mondod:) ha bejössz neki, akkor midnegy, mit mondasz:)!! mindenképp lépj valamit!
2012. márc. 21. 23:24
 19/41 anonim ***** válasza:

Én Miskolcon lakok, és ugyanebben a helyzetben vagyok. Egyszerűen nincsen bennem elég bátorság, ráadásul nekem úgy általában is félénk, gátlásos, visszahúzódó a természetem. Ismerkedni sajnos nincsen lehetőségem; az évek meg sajnos "repülnek".

Nálam is pontosan ugyanez a helyzet; ha esetleg a buszon, utcán igazán megtetszett valaki, akkor soha nem tudtam magamat annyira összeszedni, hogy odamenjek hozzá, sőt még azzal sem, aki esetleg itt lakik, lakott a házunkban vagy a környéken; és köszönőviszonyban vagyok, voltam vele; - mivel panellakásban lakok. Egyébként én is álmodtam azokról a lányokról, akik tetszettek. Egyszerűen képtelen vagyok túllépni a lélektani határon. Tehát pontosan így működik ennek a folyamatnak a mechanizmusa nálam is. Százszor, ezerszer elhatározom, hogy legközelebb lépni kellene valamit, aztán ahogy közeledik a lehetőség, az alkalom, el is szállt a "bátorságom"; ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni.

Ez valahogy olyan, mintha "be lennének oltva" az ilyen emberek. Mintha valami rejtélyes kód vagy program működésbe lépne, és megálljt parancsolna. Sajnos pontosan így működnek a gátlások. Egyszerűen félek a kudarctól, a visszautasítástól, mert ez igen kellemetlen egy magamfajta érzékeny embernek. Oké, rendben van az is, hogy nincsen veszítenivalóm. Könnyű, nagyon könnyű azt mondani, hogy lépni kell. Nagyon jól esik a bíztató sorokat olvasni, de az ilyen embereknél ez sajnos másképpen működik. A szembenézés, úgymond "jeladás" az rendkívül zavarba ejtő tud lenni, főleg ha ezt az illető is látja. Az ilyen "színészkedésekhez", mint ez az elképzelt kapaszkodós jelenet, az ilyen emberekben nincsen meg a kellő bátorság, lazaság. Túl nagy hozzá a gátlás. De persze jók lennének ezek az elgondolások, de ott a helyszínen, a gyakorlatban valahogy minden olyan más tud lenni, és ez nagyon elkeserítő. Hát, nem tudom, hogy ez ellen az egész ellen mit lehetne tenni, de azért írtam, mert ebben a helyzetben vagyok én is; rendkívül nyomasztó ez az állapot. De valahogy próbálok ezekből a dolgokból úgymond "építkezni", és valahogyan mégis bátorságot meríteni.

2012. márc. 21. 23:50
 20/41 anonim ***** válasza:
Azt el is felejtettem hozzátenni, hogy ez egy ördögi kör is, mert ha eljön az alkalom, a lehetőség, és fokozódik az izgalom, akkor ezeknél az embereknél, mint amilyen én is vagyok, megjelennek a testi tünetek is: a remegés, gyors szívverés, a szájnak a kiszáradása, esetleg izzadás, és így már végképp ellehetetlenül a helyzet. Emiatt írtam azt, hogy "ördögi kör".
2012. márc. 22. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!