Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok, fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok, fiúk! Nálatok milyen gyakran van olyan érzés, hogy de jó lenne, ha itt lenne valaki, aki megölelne, megcsókolna és öröm lenne minden vele együtt eltöltött perc? Korotok és nemetek is írjátok oda!

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 18:23
1 2 3 4
 31/38 <random> ***** válasza:

Előfordul, de normális eseteben ez nem szabad hogy kitöltse akár csak fél óráját sem az embernek. Ugyanis szép dolog az álmodozás, de nem vezet el a megoldáshoz... (30F)

Sokkal jobb, ha a mindennapi álmodozás helyett megpróbálunk mindennap a tettek mezejére lépni. Még ha az mégoly nehéznek tűnik is... Őszintén, sok szerencsét mindenkinek a társkereséshez. No és persze a találáshoz!

2012. ápr. 14. 01:15
 32/38 anonim ***** válasza:
Minden nap.
2012. ápr. 14. 08:44
 33/38 anonim ***** válasza:

igen nagyon jó lenne valaki

14éves vagyok és lány

2012. ápr. 14. 21:31
 34/38 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakran, leginkább amikor nincs semmi ami lefoglalna, vagy boldog párral találkozom, de lenyugtatom magam, mivel tudom jól, hogy amikor lehetőségem volt rá, nem akartam... Nem tudom kiismerni magam igazán, de most épp nagyon ez jár a fejemben, remélem hamarosan elmúlik...

15(tudom, túl fiatal vagyok hozzá)/lány

2012. ápr. 15. 14:19
 35/38 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyedülálló de mikor az voltam, nem vágytam annyira rá csak egy kicsit. 18/L
2012. ápr. 20. 23:17
 36/38 anonim ***** válasza:

Majdnem minden órában,elég rossz és magányos érzés.

(és ne írjátok hogy fiatal vagyok 13L)

2012. máj. 14. 21:53
 37/38 anonim válasza:
Hát ami azt illeti legég gyakran gondolok arra, hoyg milyen lenne, ha lenne barátom(még sose volt). Mindig képzelgek, hoyg milyen lenne...15/l
2013. okt. 21. 18:50
 38/38 anonim ***** válasza:

Minden nap, és az a baj, hogy ez tölti ki egy csomó időmet :(

Amikor párokat látok, vagy mesélnek, hogy mi volt baráttal/barátnővel, akkor rosszabb, és sajnos körülöttem szinte mindenkinek van valakije :/

18F

2014. jan. 12. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!