Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki megfogalmazza nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki megfogalmazza nekem, hogy milyen érzés együtt aludni a párjával? (:

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ez engem is érdekelne. Eddig én még csak magamban aludtam:(
2011. jan. 10. 23:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó!
2011. jan. 10. 23:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fincsi, puha, biztonságot nyújtó. :)
2011. jan. 10. 23:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó, meleg, biztonságos :)

Amúgy mire gondolsz? Milyen lefeküdni vele (=szex) vagy milyen érzés a másik testmelegében elvackolni, és úgy aludni el, hogy közben érzed, ahogy lélegzik, érzed, ahogy melletted van, és fogod a kezét? :)

Jó. A szó legtisztább értelmében jó. Én személy szerint annyira megszoktam, hogy egyedül már elaludni is nehezen tudok :)

Nehéz megfogalmazni mi a jó benne: érzed a melegét, érzed, hogy ott van melletted, és ÉL. Bár mi kifliben alszunk, és az külön élmény, ahogy szabályosan körbeölelem a páromat, és szinte minden porcikánk összeér :) És vicces, hogy mióta együtt alszunk, mennyire nyugodtan alszok azóta :)

2011. jan. 10. 23:35
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Isteni :DD

Fekszik melletted, gondolsz egyet, egy takaró alá bújtok, azaz átköltözöl hozzá :P

Összekulcsoljátok a lábatokat, vagyis melegítitek egymásét. Benyúlsz a hálóinge alá és simized a melleit. Ő benyúl a pizsamádba és húzogatja neked :D Esetleg lecidáz takaró alatt :D

Megcsikizheted :D Megcsókolhatod bármikor :D

Csókolózhattok sokáig, meztelenkedhettek is a takaró alatt :D Ha te vagy a fiú, a barátnőd a hasadra teheti a fejét, vagy a karodra. Összebújva is aludhattok :D

Reggel szexxel kezdhettek :D

Soroljam még? :D

21/F

2011. jan. 10. 23:37
 6/10 Moszuke ***** válasza:
100%

szilveszter után volt, reggel 9táján döntöttünk úgy hogy akkor most már az ágyat arra használjuk amire való. alszunk benne.

nos...

nem voltam álmos de láttam hogy ő az zért mondtam hogy nyugodtan aludjon..

nem telt bele 1percbe más szuszogott mellettem:)

ázott csapzott, alkoholtól bűzlő, kómás, kócos hajú lány volt, és még is csodálattal, mozdulatlanul néztem, őt és hallgattam ahogy alszik.

nos.. nem tudom leírni milyen érzés volt.. ezt át kell élni:)

majd amikor már rámjött volna az álom akkor azért nem tudtam elalduni mert tudtam hogy Ő fekszik mellettem.. és egyszerűen nem ragadt le a szemem, csak 1-1 pillanatra:) (10-20percek) és akkor is amikor kinyitottam, őt láttam, és éreztem magam mellett, szorosan, nyugodtan, őszintén, természetesen ahogy még sosem azelőtt:)

2011. jan. 10. 23:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Valóban jó érzés, de mi nagyon forgolódósak vagyunk, és ha egyikünk alszik és megfordul a másik, akkor felébred. Egyszemélyes ágyon szoktunk együtt aludni, nehezen is helyezkedünk el, sokszor nem tudom hova tenni a kezem, hogy ne zsibbadjon el vagy ha a feje alatt van, akkor nem tudok átfordulni a másik oldalamra, amikor már kényelmetlen azon az oldalon feküdni. Vannak ilyenek, de ezek ellenére is nagyon jó odabújni a másikhoz, érezni a melegét. :)
2011. jan. 11. 01:06
 8/10 anonim válasza:
10%

Szar!

Mindig belekönyököl a hátamba!

2011. jan. 11. 01:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon jó érzés :)

Mellébújni, ráfeküdni a mellkasára, simogatni a mellszőrzetét...

Vagy kifliben bevackolni mellé, átöleli a derekamat, a combjával átkulcsol, az arca az enyémhez ér... Közben a fenekem hozzásimul az alsójához (néhány mozdulat, és már áll is)...

Félálomban az éjszaka közepén egymást keressük, vagy egyszerűen felébredek arra, hogy engem keres... A kezem incselkedik vele, aztán ő is velem, és szeretkezésbe fajul a dolog :)

Reggel csókokkal ébreszt, vagy csak figyeli, hogyan alszom (régebben nagyon rossz alvó volt, 3-4 órával beérte, így velem most alszik 6, ritkábban 8 órát is).

Nagyon nagyon jóóóóóóóóóóóó :)

2011. jan. 11. 08:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lány. :)

Igazából az alvásra gondoltam, nem a szeretkezésre. :) De inkább az alvásos részről meséltetek. :) Sajnos mi még fiatalok vagyunk, ezért nem engednek együtt aludni... De ahogy olvastam a válaszokat, nagyon kellemes érzés öntött el. :) Köszönöm mindenkinek, aki írt! :)

2011. jan. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!