Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy nem szeretek a barátommal együtt aludni?
De, ha megmondanám neki, akkor rögtön azzal jönne,hogy nem is szeretem igazán meg blah blah blah...
a horkolást is mondtam neki, de váltik állítja, hogy nem Ő hanem Én horkolok...:S
tényleg mondd meg neki, ha magától nincs benne ennyi tapintat, hogy pl. éjjel hagy aludni. azt hiszem, én le is lőném, mielőtt még felébrednék teljesen, ha valaki éjjel 2-kor piszkálna :)
meg nem is kötelező együtt aludni, mi a férjemmel is ritkán alszunk együtt, mert nekünk így jó.
szóval: néma gyereknek anyja sem érti a szavát, szólj neki, mi az, ami zavar, legyen szíves méltányolni a kérésedet! horkolást meg vegye komolyan, ebből nagyobb baj is lehet, illetve arra is utalhat.
vedd fel telefonnal, mikor hortyog. senki nem hallja saját magát horkolni, de így el fogja hinni :)
ha meg ennyit sem lehet vele megbeszélni, mert hisztizni kezd, én elgondolkodnék, mennyire is komoly ez a dolog...
vedd fel telefonnal, ahogy horkol. én felvettem a barátomnak mert persze ő sem hitte el, h horkol... azota nem alszik háton.
mondd meg neki, h zavar, amit csinál. valahogy beszéld meg vele.
A barátnőmmel a kapcsolatunk alapja, hogy ne lógjunk egymás nyakán. Ki is szaladnék a világból, ha nálunk lenne és mindenhová követne. Én se járok a sarkában, ha náluk vagyok. Nekem is van dolgom, neki is. De nem erőltetjük egymásra.
Több, mint négy éve működik ez így.
Amúgy a horkolást én is felvettem telefonnal. Azon kívül, hogy fel volt véve, nem sokra mentem vele :)
23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!