Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy nem szeretek a barátommal együtt aludni?
Ez érdekes én kb. 3-4év után kezdtem azt érezni hogy zavar ha velem alszik a barátom(szakítottam is vele nem rég). A kapcsolatunk elején még nagyon imádtam. Furcsa hogy neked már most "eleged van". Amúgy az hogy együtt akar veled zuhanyozni, enni stb. szerintem teljesen természetes. Most gondolj bele...azért van ott, mert veled akar lenni. Meg még is csak te vagy otthon..
Az meg hogy szex miatt felkelt elég önző dolog, szerintem nyugodtan megmondhatod hogy ne tegye....csak megérti.
Hát hajnali kettőkor arra ébredni, hogy jól meg akar... valóban nem kellemes. Ezt a részét megértem. Viszont a többi alapján sok jót nem jósolok nektek, azért egy komoly kapcsolatnál csak megesik, hogy papa-mama együtt alszik, nem? Meg ha az első problémát nem tudjátok kezelni... :S
Néma gyereknek valóban... szóval meséld el neki, aztán ha ilyenen halálosan megsértősik, akkor hadd menjen isten hírével, mert nem tudnátok mást se megoldani és kezelni, pedig ennél nagyobb problémák is adódhatnak. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!