Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet, hogy nem szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet, hogy nem szeretek a barátommal együtt aludni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt és amikor megkérdezi, hogy nálam alhat-e akkor én legszíveseben nemet mondanék! Múltkor is mikor itt aludt, hajnali fél 2-kor felkeltett, hogy akkor csináljuk! Arról meg nem is beszélve, hogy horkol és ha itt van nálam, akkor mindent együtt akar velem csinálni zuhanyozni pl meg stb... És nem érti meg, hogy nekem kell a "szabadság", tehát, hogy ne nyomuljon ennyire!
2011. jún. 3. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Ez érdekes én kb. 3-4év után kezdtem azt érezni hogy zavar ha velem alszik a barátom(szakítottam is vele nem rég). A kapcsolatunk elején még nagyon imádtam. Furcsa hogy neked már most "eleged van". Amúgy az hogy együtt akar veled zuhanyozni, enni stb. szerintem teljesen természetes. Most gondolj bele...azért van ott, mert veled akar lenni. Meg még is csak te vagy otthon..

Az meg hogy szex miatt felkelt elég önző dolog, szerintem nyugodtan megmondhatod hogy ne tegye....csak megérti.

2011. jún. 3. 23:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát hajnali kettőkor arra ébredni, hogy jól meg akar... valóban nem kellemes. Ezt a részét megértem. Viszont a többi alapján sok jót nem jósolok nektek, azért egy komoly kapcsolatnál csak megesik, hogy papa-mama együtt alszik, nem? Meg ha az első problémát nem tudjátok kezelni... :S

Néma gyereknek valóban... szóval meséld el neki, aztán ha ilyenen halálosan megsértősik, akkor hadd menjen isten hírével, mert nem tudnátok mást se megoldani és kezelni, pedig ennél nagyobb problémák is adódhatnak. :S

2011. jún. 4. 00:00
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Lássuk be,te nem csak aludni nem szeretsz vele.
2011. jún. 4. 01:34
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem kötelező együtt aludni. Legközelebb mondj nemet nyugodtan.
2011. jún. 4. 02:20
 15/17 anonim ***** válasza:
14%
mondjuk már én is ébresztettem már fel a barátnőmet hajnali fél 3-kor, amikor annyira kellett, hogy nem tudtam aludni. van ilyen. :) Persze ő sem volt a topon, megcsinálta kézzel, aztán aludtunk tovább... Pár perc volt az egész. :)
2011. jún. 4. 07:10
 16/17 Denta válasza:
Mondjuk nem értem hogy a 13/16ost miért szavazták le szerintem ezek a kérdés után már szakítottak is basszátok meg bástyája.
2022. febr. 1. 09:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Tuti nincsnek együtt, az elején le se másztám a páromról. Lehet ő ilyen beállítottságú de akkor nem sok jövője lehet egy olyan emberrel aki jobban igényli a bújást és a szeretgetést. Akkor van bökkenő ha olyan pár mellet se boldog aki távolság tartó és nem igényli őt. Akkor van az jajj a pasim talán nem is szeret.
márc. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!