Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok, fiúk! Nálatok milyen gyakran van olyan érzés, hogy de jó lenne, ha itt lenne valaki, aki megölelne, megcsókolna és öröm lenne minden vele együtt eltöltött perc? Korotok és nemetek is írjátok oda!
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 18:23
11/38 anonim válasza:
Régebben ezzel keltem, ezzel feküdtem, de egyre kevésbé fog el az érzés... 21F
12/38 anonim válasza:
Naponta többször, főleg amikor szomorú vagyok.
13/38 anonim válasza:
Mostanság inkább csak a szex hiányzik.25/L
14/38 anonim válasza:
Mindennap szomorkodok miatta egy-két órára :/ 19/F
15/38 A kérdező kommentje:
Nálam is állandóan itt van az érzés, hiába csinálok valamit, akkor is eszembe jut, ráadásul ahogy látok párokat együtt annyira szeretnék a helyükben lenni és olyankor elérzékenyülök fiú létemre akármilyen szánalmasan is hangzik.
Sok szép lány van, de szomorúan tapasztalom, hogy csak külsőre szépek, jellemre megismerve kiábrándul az ember könnyen belőlük.
Tudom nem kéne így válogatnom, de engem is elég gyakran elutasítanak mert nem vagyok az az átlagos divatfiú, laza menőgyerek, hanem az érzelmes, kedves jó fiút testesítem meg inkább.
2012. márc. 24. 18:40
16/38 anonim válasza:
Elég gyakran, de muszáj megszoknom, mert csúnya vagyok és kicsi, így soha nem fogok kelleni senkinek. 26/F
17/38 anonim válasza:
18:39!
Akkor szexeljünk, nekem ugy is csak az jön össze mostanában.. :)
18/38 anonim válasza:
minden nap, rengetegszer..:(
14/L
19/38 anonim válasza:
nagyon sokszor. de már nem érdekel :) ez nem szabad,h feladásra kényszerítsen senkit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!