Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyedülálló lányok, fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló lányok, fiúk! Nálatok milyen gyakran van olyan érzés, hogy de jó lenne, ha itt lenne valaki, aki megölelne, megcsókolna és öröm lenne minden vele együtt eltöltött perc? Korotok és nemetek is írjátok oda!

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 18:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
en nem viselem konnyen ha nincs akivel szeretkezzek, ha nincs akit megoleljek.
2012. márc. 25. 00:55
 22/38 Mentifantezsvér ***** válasza:
nos...ha egy konkrét ember ölelésére..csókjára vágysz és örülnél minden vele töltött percnek....akkor minden nap minden percben megvan ez az érzés..és elég erős....ha csak úgy álltalába magányos vagyok akkor pár naponta vagy ha egy romantikus filmet látok...
2012. márc. 25. 01:00
 23/38 anonim ***** válasza:

Minden nap, főleg ha volt benne részed akkor tudod mi az ami hiányzik igazán.

23f

2012. márc. 25. 18:56
 24/38 anonim ***** válasza:
Minden nap!
2012. márc. 25. 20:14
 25/38 anonim válasza:
Amint a házból kilépek azonnal, meg ha ilyen témájú filmet látok. Akk nagyon betudok fordulni! 20/F
2012. márc. 26. 18:08
 26/38 anonim válasza:
egyfolytában :/ 14/L
2012. márc. 31. 09:03
 27/38 anonim ***** válasza:
Mostanaban egyre gyakrabban erzek igy (szinte minden nap), a szerelmesparok mindig kihozzak belolem az ilyen gondolatokat, erzeseket. 17 / L
2012. márc. 31. 22:19
 28/38 anonim ***** válasza:
sokszor :( még nem volt senkim és ezért.. 14/F
2012. ápr. 5. 15:15
 29/38 anonim ***** válasza:

többnyire hétvégente tör elő

de rájöttem hogy képtelen lennék kapcsolatra, nem bírnám hogy ellenőrízgetne, féltékenykedne vki, kötelezően előre megbeszélt találkák lennének ...ez az elején rossz mikor még nem szerelmes az ember, legalábbis én. mindig nyűgnek érzem.

egyszer nem éreztem annak, az 1. pasimnál aki csak kihasznált.

ha túlságosan erős az érzés, van 2 elővehető haverom, akikkel néha szexelek, meg néha náluk alszok.

én már ennyivel beérem, akit évek óta szeretek úgyse lesz sose az enyém.

2012. ápr. 14. 00:18
 30/38 anonim ***** válasza:

Minden nap eszembe jut. Aztán szerzek magamnak pár kellemes percet a bal kezem segítségével és elmúlik az érzés. :P

19/L

2012. ápr. 14. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!