Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szted a leendő házastársad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szted a leendő házastársad feleséged vagy férjed meg fog csalni az életedben?

Figyelt kérdés
most függetlenül attól h ismered vagy sem

2012. márc. 13. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
sztem valahol mindenki fél ettől...én is... de remélem, hogy ez nem fog megtörténni és azon leszek, hogy a problémákat mindig kimondjuk, megbeszéljük és kezeljük (hiszen általában ezek hiánya vezet megcsaláshoz)
2012. márc. 14. 00:16
 12/20 anonim ***** válasza:

sztem valahol mindenki fél ettől...én is... de remélem, hogy ez nem fog megtörténni és azon leszek, hogy a problémákat mindig kimondjuk, megbeszéljük és kezeljük (hiszen általában ezek hiánya vezet megcsaláshoz)

22/L

2012. márc. 14. 00:16
 13/20 anonim ***** válasza:
bocsi a duplázásért, lassú a netem, azt hittem, még nem küldte el, 2x nyomtam meg
2012. márc. 14. 00:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Látok rá esélyt. Én vagyok az első neki, minden értelemben és bármennyire szeret, férfiből van, tehát nem lepne meg, ha félre menne. Szakítanánk, de meg tudnám érteni, hogy másra is kíváncsi volt.
2012. márc. 14. 07:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fog.

Márpedig a törvényszerűség miatt. Engem még sosem csalt meg senki, de szerintem én sem úszom meg...

24/N

2012. márc. 14. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
Biztosan megfog, vagy ha nem, lesz olyan jófej, és kidob, ha már megunt, és nem a hátam mögött röhögve csinálja. Attól tényleg kikészülnék, mert egyenes embernek ismertem meg.
2012. márc. 14. 11:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Én párom ziher, hogy nem fog megcsalni, mert még ahhoz is tutyimutyi, hogy odamenjen az eladóhoz 15 dekagramm csibecsemegéért...

Ő 21/F én 23/N

2012. márc. 16. 22:01
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem. :)
2012. ápr. 7. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem hinném.
2012. ápr. 10. 13:12
 20/20 anonim ***** válasza:
csak nem
2012. ápr. 17. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!