Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szted a leendő házastársad feleséged vagy férjed meg fog csalni az életedben?
Hát én gondolkodtam már párszor ezen,főleg mert a környezetemben elég sok házasság végződött megcsalással,pedig látszólag nagyon szerették egymást.
Én nem vagyok még férjezett,de 3 éve élek élettársi kapcsolatban.Eddig egyikünk sem lépett félre és a jelen állás szerint nem is tervezünk ilyesmit,de azért ugye az ördög soha nem alszik.Azt nem merném biztosra állítani,hogy mindketten életünk végéig hűségesek leszünk egymáshoz.Hiszen,ki tudja mi lesz 10-20 év múlva?
Szerintem egyébként nem fog bekövetkezni ilyesmi a kapcsolatomban,mert mindketten vagyunk annyira egyenes emberek,hogy ha úgy éreznénk,inkább tisztességesen lépnénk ki a kapcsolatból,mint,hogy félremenjünk!:)
22/L
Nem és én se öt mert vagyunk annyira nyitottak, hogy megbeszéljük az ilyen kérdéseket a párommal.
Aki öszinte akar lenni az bevallja hogy a megcsalásban egyáltalán nem a fizikai része (alkalmi szex idegennel) undoritó és megbocsáthatatlan , hanem az hogy becsap és hazudik az akiben feltétel nélkül megbiztál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!