Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veled olyan életedben, hogy nem mondtad el valakinek, hogy szereted?
Figyelt kérdés
Szerelmes voltál valakibe, de eltitkoltad. Miért?2012. jan. 30. 20:24
2/19 anonim válasza:
hm volt.... még gyerekkoromba, nálam idősebb lányokba :P:P
3/19 anonim válasza:
Volt - féltem a visszautasítástól...
4/19 anonim válasza:
Igen, a visszautasítástól való félelem a legrosszabb.
5/19 anonim válasza:
én épp most nem merem elmondani egy fickónak h tetszik...PEDIG KÉNE....DE NEM MA!
6/19 anonim válasza:
igen!
- mert volt akiről tudtam h akkor sem lesz velem, nem fogja elhagyni a párját miattam, hiába nagyon sz@ pocsék a kapcsolatuk...
- másik esetnél meg nem akartam összetörni a szívét, mert nem tartana..tartott volna sokáig a kapcsolatunk.
7/19 anonim válasza:
Naná hogy volt! Kedves, aranyos csaj volt, meg sok minden volt benne, amit szeretnék egy nőben. Meg valamennyire hasonlítottunk is egymásra. Ez valódi érzés volt, nem olyan "hű, de jó buksza, de megb*sznám" érzés. Csak azért nem mondtam el neki az érzéseimet, mert a tanárnőm volt! XD
8/19 anonim válasza:
Ne is mond. Rosszabb. Tudja, de viszonzatlant.
9/19 anonim válasza:
Igen.De azóta már csomószor lejárattam magam nála,és szerintem már késő :(
10/19 anonim válasza:
Volt ilyen, és azóta is bánom.
Azt gondoltam, hogy biztos visszautasítana, de utólag kiderült, hogy nem tette volna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!