Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt veled olyan életedben, hogy nem mondtad el valakinek, hogy szereted?
Figyelt kérdés
Szerelmes voltál valakibe, de eltitkoltad. Miért?2012. jan. 30. 20:24
11/19 anonim válasza:
Nem mondtam el egy fantaszikusan elbűvölő személynek, hogy mennyire is megdobogtatja a szívemet.
Mind külsőleg, mind belsőleg, az őrületeivel és a kis hülyeségeivel együtt.
Nem az elutasítástól való félelem akadályozott meg, (azt még feldolgoztam volna), hanem a köztünk lévő távolság fizikailag, (rengeteg km) telefonon és sms-n nem lehet tartani egy párkapcsolatot. Azt analóg formában kell művelni :D
Ez még mai napig is szorítja a mellkasomban dobogó ketyegőt .......
21/F
12/19 anonim válasza:
Nekem is volt, olyan, hogy, utólag derült ki egy beszélgetésünk során, hogy eléggé tetszettünk egymásnak. De mostanra elmúlt szikra, késő.
14/19 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok jelenleg....de én úgy gondolom még korai lenne, és előbb közelebb akarok kerülni hozzá...remélem nem lesz túl késő:(
15/19 anonim válasza:
elhívtam randira, kétszer is! de azt nem mondtam neki, hogy... butaságnak tartottam, ha nem nem, akkor már teljesen mindegy...
16/19 anonim válasza:
igen,mert akkor kicsi voltam,tudtam h nem lehetne semmi:)
18/19 anonim válasza:
Igen, volt. Évekig bele voltam esve osztálytársam húgába, de gyáva voltam ahhoz, hogy bevalljam neki...
19/19 lila nyuszi válasza:
Sajnos volt, magamnak sem akartam igazán bevallani. Csak barátok voltunk, ő meg nem vett észre úgy... :/
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!