Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jártál életedben először valakivel? Meddig tartott és milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:05
1/16 anonim válasza:
5.es voltam az egyik osztálytársammal jártam 1 évig szeritnem a korunknak megfelelő volt kézfogás meg puszi:)
2/16 anonim válasza:
5 évesen mindjárt 2-el de én azért bele néztem ...
3/16 anonim válasza:
16 voltam mikor elkezdtünk járni exbarátnőmmel, tavaly ősszel dobott ki, majdnem 3év után.
Nagyon jó volt am, szerettük egymást nagyon csak ő már mást... :/
4/16 anonim válasza:
7-es voltam 1,5 évig tartott. Az első csókot tőle kaptam. Több nem történt..
5/16 anonim válasza:
Még nem jártam senkivel :D.
19/l
6/16 anonim válasza:
16 éves voltam egy hétig tartott. Annyira stresszeltem, hogy szegény srác nem bírta tovább. De visszagondolva nem volt rossz.
7/16 A kérdező kommentje:
még én sem jártam senkivel 15 L
2010. máj. 17. 20:29
8/16 anonim válasza:
17 voltam, és 1,5 évig tartott.
9/16 anonim válasza:
Ciki,nem ciki én 11 éves voltam, 3 hónapig tartott, az első csókomat tőle kaptam, de nem mondható igazán komoly kapcsolatnak,mindenesetre szép emlék.
18/L
10/16 anonim válasza:
Hat hatodikban jartam elosozr de csak arcra puszi volt.3 honap.
Es 14 evesen 2 het-szakitas-1 het...de ottsem volt smarolasnal tobb:)
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!