Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jártál életedben először valakivel? Meddig tartott és milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:05
11/16 anonim válasza:
melelsleg jo volt..persze elore picit para voltam:S
12/16 anonim válasza:
7.-es vagyok és egy 9.-es csajjal járok még most is :D ő az első én 14 éves vagyok ő pedig 15 (mi előtt oltanának azzal, hogy 7.-esen 14 vok még az előtt elmondom hogy nem buktam egyszer se :D ) na szóval vele volt az első csók is :D nagyon jó vele :D
13/16 anonim válasza:
8os voltam és 1,5 hónapig tartott. Smároláson kívül semmi más nem volt. Nem is volt rendes kapcsolat, elmentünk suliban egymás mellett. Én is bátortalan voltam még akkor. Őrülök, hogy vége. Azóta jobbak a tapasztalatok.
14/16 anonim válasza:
5 perce jöttem a világra és még mindig tart. (már lassan itt vagyok 1 órája) (poén kérjük nem lepontozni)
15/16 anonim válasza:
14hónapig tartott és 8.ban kezdődött
16/16 anonim válasza:
6. nyarán kezdődött és 3 hónapig tartot aztán én dobtam mert meguntam szegény srácot, de vissza gondolva szép emlékek maradtak meg :) most 7.-es vagyok és épp most kezdek összemelegedni egy sráccal kiváncsi vagyok mi lesz belőle:D de am. oviba is "jártam" egy sráccal 1 évig és meg pusziltuk egymást (arcon) meg állandóan velem játszott és mind1 volt h mit játszunk :Dmég babázott is velem ha megkértem rá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!