Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a házastársad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a házastársad fáradt lenne a kufirchoz ? Pedig csak kocsonyat főzött meg sajtot krumplit ettő elfáradni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 23:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadom. nincs abban semmi ha nincs kedve hozzá. Vagy ez veled most fordult elő először? Nekem is volt amikor nem volt hozzá kedvem
2011. dec. 30. 23:50
 2/20 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem inkább forgasd a helyesírási szótárt:D

Amúgy a nők ha nem akarnak szexelni, mindig találnak kifogást. Ha fáradt, akkor hagyd, majd lesz még erre alkalom! Vagy esetleg segítettél volna neki a kocsonyakészítésben? Hm?

2011. dec. 30. 23:51
 3/20 A kérdező kommentje:
Először eddig ezt nem engedte meg magának sárkanyosodik mit csináljak?
2011. dec. 30. 23:52
 4/20 A kérdező kommentje:
Talan olyan nagy dolog kocsonyat csinalni?
2011. dec. 30. 23:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak hivatalos írásos igazolást fogadsz el mentségül? Nem lehet olyan, hogy egyszerűen csak nincs kedve a párodnak, vagy tényleg fáradt?
2011. dec. 30. 23:57
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

Te jó ég, milyen emberek vannak...

Nem a tulajdonod, hanem a feleséged, akinek lehet, hogy nincs mindig kedve szexelni. De tudod mit, nekem sem lenne, ha valami idióta elvárná.

7/20 anonim ***** válasza:
93%

Sárkányosodik:) Ez tetszik.

Nem sárkányosodik, hanem fárad. te sem leszel már fiatalabb...:)

8/20 anonim ***** válasza:
95%
Hát téged sem az eszed miatt szeretnek. Nem nagy dolog kocsonyát csinálni, de miért olyan nehéz elfogadni, hogy az otthon végzett munkában is el lehet fáradni? Amúgy kufirchoz nekem sem lenne kedvem, szeretkezéshez annál inkább.
2011. dec. 30. 23:58
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
:D Mondd, hogy ez csak valami hülye vicc!
2011. dec. 31. 00:00
 10/20 anonim ***** válasza:

23:58

Erről van szó!!

2011. dec. 31. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!