Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Vissza (akarom)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vissza (akarom) szeretném kapni.

Figyelt kérdés

a történet: van egy lány (15) osztály társam és még régebben jártunk (olyan november tájt) csak egy hónap után szakítottam mert egy marha voltam...És most egy ilyen rendezvény szerűn úgymond jeleket küldött mintha akarna vmit én elhittem és boldog voltam mer annyira szeretem még most is h bármit megtennék vele. Csak sajnos tegnap amikor megbeszéltük a dolgot azt mondta h nem akar semmit és csak "játszott" és elküldött a p*csába diszkréten. Amióta ez megtörtént azóta nagyon sz.r kedvem van...elfelejteni nem tudom mert már próbáltam félévig és nem sikerült...most bármi áron vissza szeretném kapni kérlek adjatok ötleteket mert teljesen tanácstalan vagyok

15/F

2009. jún. 10. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nemazé de tulajdonképpen a csaj szeret? mert ha nem szinte semmi értelme...nagyon szar lehet neked...azt tanácsolnám h hagyjad a francba de mivel nem fogsz rám hallgatni ezért ne hagyd a francba...értessed meg vele, hogy ne jáccon másokkal mert keveri a szart ami rossz esetben mások fején fog landolni...az meg kellemetlen.:)
2009. jún. 10. 20:48
 2/3 A kérdező kommentje:

az a legnagyobb baj h nem tudom elfelejteni és szeretem nagyon

az se zavarna ha csak ki használna mer vele lehetnék

2009. jún. 10. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
hát sztem nem a srácot kell sajnálni:D:D a láány így adta vissza valószínűleg h te kidobtad.. szerintem megérdemelted.márbocs
2009. jún. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!