Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vissza akarom kapni a régi...

Vissza akarom kapni a régi barátnőmet! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Helo!Lány vagyok 14 éves...És 8évig voltunk barátnők és tavaly nem bírt tovább elvieslni amit megértek és akkor hirtelen elkezdtük gyűlőlni egymást de ez kb csak 1hónapig tartott...De talált más barátot és én is,és újból jóban lettük és nekem nagyon hiányzik a barátsága...Szoktam is miatta sírni elég sokat hogy hogy b.szhattam el ennyire!Jóban vagyunk de én azt szeretném ha jobban jóban lennénk ahogy régen!8.os vagyok és nem akarom elvenni a mostani barátnőjéttől,Ha kijártam az általánost utána "próbálkozza nála"? Vagy most is?És hogy?
2009. nov. 29. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Elősszöris légy vele türelmes. Talán az őszinteség segít. Ha belátod, hogy a te hibádból fordult el tőled, akkor egy őszinte beszélgetés segíthet. Amúgy ne üldözd a szeretetddel, nem kell mindig együtt legyetek. Látnia kell, hogy megvagy nélküle. Az emberek nem ragaszkodnak a szorongó, feszült emberekhez. Jobban szeretik a vidámságot. Keress még más diákokat, akik barátaid lehetnek.
2009. nov. 30. 08:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez az egész már lassan 1éve történt...És azóta már én is belátom!És nekem is voltak más barátaim és vannak is...De nélküle üresnek érzem a barátikörömet...
2009. nov. 30. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah, és köszönöm szépen :)
2009. nov. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!